Filter
Ijazah Sarjana Muda
Vietnam Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Vietnam

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian.

Profesional yang mengkaji ekonomi dan pentadbiran memahami kedua-dua gambaran ekonomi yang lebih besar dan lebih kecil, trend individu. Ia adalah satu bidang antara disiplin di mana pakar dilatih untuk menimbang dan menganalisis banyak komponen dalam kedua-dua bahagian awam dan swasta dan membuat cadangan berdasarkan keadaan semasa dan yang berpotensi.

 

Vietnam menawarkan pelbagai pelbagai tempat-tempat menarik yang menakjubkan. Pelajar boleh menikmati keindahan alam semula jadi di negara ini, pelajar yang melakukan perjalanan ke Vietnam akan kagum dengan bandar-bandar besar, pasar dan kedai-kedai yang tidak seperti apa-apa yang di planet ini. Universiti pintu masuk di Vietnam adalah berdasarkan markah yang dicapai dalam peperiksaan pintu masuk.

Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Vietnam

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Vietnam

Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)

Program Kewangan dan Perakaunan FTMS menekankan pengetahuan dan kemahiran yang memastikan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dalam kewangan praktikal ... ... [+]

Kewangan dan Perakaunan (FTMS)

Sebagai tindak balas kepada permintaan terhadap guna tenaga terkemuka dalam bidang perakaunan dan kewangan di Vietnam, NIIE telah bekerjasama dengan FTMS (Singapura) yang menawarkan program Kewangan dan Perakaunan. Ditubuhkan pada tahun 1986, FTMS Global Academy (FTMS) adalah salah satu institusi pendidikan Singapura yang menawarkan program akademik dan profesional dengan rangkaian operasi di 10 buah negara di Asia, Eropah dan Afrika. Program Kewangan dan Perakaunan FTMS menekankan pengetahuan dan kemahiran yang memastikan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dalam pengurusan kewangan dan perakaunan selepas tamat pengajian praktikal. Program ini juga diiktiraf oleh Persatuan Akauntan Berkanun Akauntan UK (ACCA) untuk pengecualian peperiksaan untuk CPA.... [-]

Vietnam Ho Chi Minh City
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu