Filter
Ijazah Sarjana Muda
Sweden Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Sweden

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Sweden, secara rasmi Kerajaan Sweden, adalah sebuah negara Scandinavia di Eropah Utara. Sweden bersempadan dengan Norway dan Finland, dan disambungkan ke Denmark dengan jambatan-terowong di seluruh Øresund. Sweden adalah masyarakat pasca industri maju dengan sebuah negara kebajikan yang maju. Taraf pangkat hidup dan kehidupan jangka antara yang tertinggi di dunia.

Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Sweden

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Sweden

Mälardalen University

Program Bachelor dalam Kewangan Analisa menyediakan anda untuk kerjaya yang mencabar di dunia kewangan antarabangsa. Dengan memberi anda asas yang kukuh dalam Matematik, ... [+]

Program Bachelor dalam Kewangan Analisa menyediakan anda untuk kerjaya yang mencabar di dunia kewangan antarabangsa. Dengan memberi anda asas yang kukuh dalam Matematik, anda akan, antara lain, belajar melakukan analisis kuantitatif pasaran kewangan dan mengurus portfolio kewangan.

Program ini

Program antarabangsa dalam Kewangan Analitik akan memberi anda asas yang kukuh dalam Matematik / Matematik Gunaan, Ekonomi dan tambahan pengetahuan dalam Pentadbiran Perniagaan. Untuk menyediakan anda kerjaya dalam industri kewangan, perisian kewangan dan bahasa pengaturcaraan yang lebih maju digunakan dalam proses pengajaran. Tumpuan program adalah menggunakan alat matematik lanjutan untuk menyelesaikan masalah kehidupan sebenar.... [-]

Sweden Eskilstuna
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu