Sarjana Muda dalam Ekonomi di Sweden

Cari anda Sarjana Muda dalam Ekonomi di Sweden

Ekonomi

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Sweden, secara rasmi Kerajaan Sweden, adalah sebuah negara Scandinavia di Eropah Utara. Sweden bersempadan dengan Norway dan Finland, dan disambungkan ke Denmark dengan jambatan-terowong di seluruh ├śresund. Sweden adalah masyarakat pasca industri maju dengan sebuah negara kebajikan yang maju. Taraf pangkat hidup dan kehidupan jangka antara yang tertinggi di dunia.

Sarjana Muda dalam Ekonomi di Sweden

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda dalam Kewangan Analisa

Mälardalen University
Campus Sepenuh masa September 2019 Sweden Eskilstuna

Program Bachelor dalam Kewangan Analisa menyediakan anda untuk kerjaya yang mencabar di dunia kewangan antarabangsa. Dengan memberi anda asas yang kukuh dalam Matematik, anda akan, antara lain, belajar melakukan analisis kuantitatif pasaran kewangan dan mengurus portfolio kewangan. [+]

Program Bachelor dalam Kewangan Analisa menyediakan anda untuk kerjaya yang mencabar di dunia kewangan antarabangsa. Dengan memberi anda asas yang kukuh dalam Matematik, anda akan, antara lain, belajar melakukan analisis kuantitatif pasaran kewangan dan mengurus portfolio kewangan.

Program ini

Program antarabangsa dalam Kewangan Analitik akan memberi anda asas yang kukuh dalam Matematik / Matematik Gunaan, Ekonomi dan tambahan pengetahuan dalam Pentadbiran Perniagaan. Untuk menyediakan anda kerjaya dalam industri kewangan, perisian kewangan dan bahasa pengaturcaraan yang lebih maju digunakan dalam proses pengajaran. Tumpuan program adalah menggunakan alat matematik lanjutan untuk menyelesaikan masalah kehidupan sebenar.... [-]