Sarjana Muda dalam Ekonomi di Slovakia

Cari anda Sarjana Muda dalam Ekonomi di Slovakia

Ekonomi

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Republik Slovak adalah keadaan daratan di Eropah Tengah. Ia mempunyai penduduk lebih lima juta orang. Sebab-sebab utama untuk melawat Slovakia adalah keindahan alam semula jadi, sejarah hidup dan peluang yang hebat untuk bersantai. Slovaks yang ramah dan aman orang yang hidup dalam sebuah negara demokratik percuma. Comenius Univerzity merupakan universiti tertua yang sedia ada Slovak, di Bratislava.

Sarjana Muda dalam Ekonomi di Slovakia

Baca lebih lanjut

Sarjana muda perniagaan, ekonomi dan pengurusan

Matej Bel University
Campus Sepenuh masa September 2019 Slovakia Banská Bystrica

Graduan program Sarjana Muda "Perniagaan Ekonomi dan Pengurusan" mampu untuk menggunakan pengetahuan yang diperolehi dalam bidang ekonomi, kaedah kuantitatif, undang-undang, pengurusan dan pemasaran. Pengetahuan mereka dilanjutkan dalam perancangan perniagaan, pengurusan pengeluaran, perdagangan antarabangsa, analisis kewangan dan keusahawanan dalam perusahaan kecil dan sederhana. [+]

"Perniagaan Ekonomi dan Pengurusan" (BEM) adalah sama dengan Bahasa Inggeris program kajian "Ekonomika yang manažment podniku" (dalam bahasa Slovak itu). Dari tahun akademik 2005/2006, program ini diajar dalam Bahasa Inggeris dengan akreditasi penuh mengikut Slovak Undang-undang.

Graduan program Sarjana Muda "Perniagaan Ekonomi dan Pengurusan" mampu untuk menggunakan pengetahuan yang diperolehi dalam bidang ekonomi, kaedah kuantitatif, undang-undang, pengurusan dan pemasaran. Pengetahuan mereka dilanjutkan dalam perancangan perniagaan, pengurusan pengeluaran, perdagangan antarabangsa, analisis kewangan dan keusahawanan dalam perusahaan kecil dan sederhana. Mereka juga dilatih untuk mendapatkan kemahiran dalam komunikasi dalam Bahasa Inggeris dan kemahiran praktikal dalam teknologi maklumat.... [-]