$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Krasnodar Krai Rusia

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian. Ekonomi dan pentadbiran adalah satu disiplin yang memberi tumpuan kepada kedua-dua ekonomi makro dan mikro. Pak… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Ekonomi dan pentadbiran adalah satu disiplin yang memberi tumpuan kepada kedua-dua ekonomi makro dan mikro. Pakar dilatih untuk memahami kedua-dua bagaimana tindakan dan trend massa individu menjejaskan ekonomi. Ramai pakar dalam bidang mata pelajaran tertentu seperti dasar awam, ekonomi perniagaan dan tingkah laku pengguna.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

Terbaik Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Amerika Krasnodar Krai di Rusia

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Rusia
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Kuban State Agrarian University
Krasnodar, Rusia

Objektif aktiviti profesional graduan adalah tingkah laku, kos dan hasil ejen perniagaan, pasaran yang berfungsi, aliran kewangan dan maklumat, dan proses pengeluaran.

Objektif aktiviti profesional graduan adalah tingkah laku, kos dan hasil ejen perniagaan, pasaran yang berfungsi, aliran kewangan dan maklumat, dan proses pengeluaran. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
Separuh masa
4 tahun
Russian
Kampus