Filter
Ijazah Sarjana Muda
Portugal Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Portugal

Portugal mempunyai banyak lebih untuk menawarkan daripada iklim yang menyenangkan dan pantai yang indah. Portugal mempunyai sistem pendidikan yang lebih tinggi dinamik dengan tradisi lama yang tadi membuka kepada pelajar-pelajar dari seluruh dunia!

Mengambil Ijazah Sarjana Muda Ekonomi di Portugal akan memberikan latar belakang yang menyeluruh dalam topik teras seperti ekonometrik, mikroekonomi dan makroekonomi. Tumpuan yang semakin meningkat juga diletakkan pada matematik. Selain itu, Ijazah Sarjana Muda Ekonomi akan membolehkan anda untuk terus dengan ijazah Sarjana dalam bidang Ekonomi, sekiranya anda ingin jadi. Dengan pendidikan dalam bidang Ekonomi, anda akan dapat untuk bekerja di dunia akademik dan perniagaan. Anda mungkin mendapati diri anda bekerja dalam bidang seperti pelaburan, insurans, perbankan, persatuan perdagangan atau agensi-agensi kerajaan.

Setelah lulus dari ijazah Sarjana Muda Ekonomi dalam program Portugal, anda akan memperolehi aset penting untuk berjaya dalam dunia ekonomi.Sila lihat di pilihan di bawah dan mencari program yang sesuai dengan anda yang terbaik!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Portugal

Nova School of Business and Economics

Program ijazah sarjana muda dalam bidang Ekonomi berdiri di atas pilihan kursus teras yang menyumbang kepada pembangunan latihan yang kukuh dalam ekonomi, pengurusan dan ... [+]

Lebih 4000 graduan yang bekerja di sektor aktiviti berbeza-beza, di Portugal dan di luar negara, adalah bukti yang tidak dapat disangkal yang berkualiti tinggi dan inovasi yang menyifatkan program ijazah Nova SBE dalam bidang Ekonomi, yang diwujudkan pada tahun 1978.

Program ijazah sarjana muda dalam bidang Ekonomi berdiri di atas pilihan kursus teras yang menyumbang kepada pembangunan latihan yang kukuh dalam ekonomi, pengurusan dan kaedah kuantitatif. Pelajar memperoleh yang seimbang pengetahuan teknikal dan saintifik selain menerima pendidikan umum dalam bidang yang berkaitan, seperti undang-undang dan sains kemasyarakatan, antara lain.

Struktur Program

Program pertama ijazah sarjana muda dalam bidang Ekonomi distrukturkan semester. Bagi setiap kursus individu pelajar telah menghadiri dan berjaya menamatkan diberikan beberapa ECTS (European Pemindahan Kredit System).... [-]

Portugal Lisbon
Oktober 2019
English,Portuguese (Portugal)
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Porto School of Economics and Management.

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Ekonomi adalah ijazah yang menawarkan asas teori yang kukuh dalam bidang Ekonomi dan Pengurusan, dan juga dalam disiplin yang berkaitan s ... [+]

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Ekonomi adalah ijazah yang menawarkan asas teori yang kukuh dalam bidang Ekonomi dan Pengurusan, dan juga dalam disiplin yang berkaitan seperti perakaunan, undang-undang, matematik, Sains Maklumat atau Sains Sosial.

Pelajar EFF oleh itu dinamakan untuk berkhidmat dalam bidang analisis dan perundingan ekonomi, menyokong definisi dasar awam, sistem maklumat, kewangan dan pengurusan dalam pelbagai bentuk, strategik dan operasi, dan fungsi kewangan, pemasaran, operasi dan logistik, atau perakaunan, pengauditan, kawalan pengurusan atau cukai.

Pelan Kajian Terdapat di sini: https://s.up.pt/9gxb

pertandingan khas untuk pelajar antarabangsa

Bilangan kekosongan: 52... [-]

Portugal Porto
Permintaan Maklumat
Portuguese (Portugal)
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu