Filter
Ijazah Sarjana Muda
Mongolia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Mongolia

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Ekonomi dan pentadbiran adalah satu bidang hibrid di mana profesional terlatih dalam kedua-dua ekonomi makro dan mikro. Analisis sejarah dan memahami prinsip-prinsip ekonomi, bersama-sama dengan pengetahuan kewangan, dasar awam dan topik perniagaan lengan pakar dalam membuat cadangan jangka pendek dan panjang.

 

Kehidupan di Asia tidak selalunya baik untuk ramai yang sama ada belajar atau melawat di sana. Walau bagaimanapun, melawat Mongolia akan menjadi satu idea yang bernilai cuba. Jika anda memerlukan pembelajaran Bahasa Inggeris yang berkualiti di Asia, ini adalah tempat itu. Bahasa yang diajar di semua sekolah menengah. Anda boleh mendaftar dengan universiti terkemuka negara Mongolia Universiti Sains dan Teknologi dan Universiti Kebangsaan Mongolia.

Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Mongolia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Mongolia

Mongolian University Of Life Sciences

universiti kita menyediakan program "2 + 1 + 1" dan "3 + 1" dalam bidang ekonomi dan pentadbiran perniagaan pada tahap sarjana muda. Melalui program ini ahli akademik yan ... [+]

nilai yang tiada tandingan dan misi untuk membantu pelajar menjadi warga global yang beretika. Semua di kampus yang mesra, menggalakkan dan membantu!

Mongolia Universiti Sains Hayat dan Universiti Negeri Missouri ditubuhkan perkongsian.

universiti kita menyediakan program "2 + 1 + 1" dan "3 + 1" dalam bidang ekonomi dan pentadbiran perniagaan pada tahap sarjana muda. Melalui program ini ahli akademik yang memberi inspirasi yang dicipta dan pengalaman masyarakat hangat diperolehi. Kedua-dua negara mempunyai pembangunan komuniti unik dalam pengetahuan ekonomi antarabangsa dan dalaman.

The Missouri State University telah ditubuhkan pada tahun 1905 sebagai Keempat Normal School District. Pengalaman akademik adalah berasaskan kurikulum pendidikan umum yang menarik banyak dari seni liberal dan sains. Asas ini adalah asas penguasaan kajian disiplin dan profesional. Ia juga menyediakan forum penting di mana pelajar membangunkan keupayaan untuk membuat bermaklumat, pertimbangan kritikal bebas mengenai budaya, nilai-nilai dan institusi dalam masyarakat.... [-]

Mongolia Ulaanbaatar
Og 2019
English,Mongolia
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu