Sarjana Muda dalam Ekonomi di Finland

Cari anda Sarjana Muda dalam Ekonomi di Finland

Ekonomi

Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah yang dianugerahkan oleh universiti dan kolej. Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda 's, anda mesti melengkapkan kursus-kursus yang perlu boleh bertahan 3-7 tahun bergantung kepada institusi anda pendaftaran.

Profesional yang mengkaji ekonomi dan pentadbiran memahami kedua-dua gambaran ekonomi yang lebih besar dan lebih kecil, trend individu. Ia adalah satu bidang antara disiplin di mana pakar dilatih untuk menimbang dan menganalisis banyak komponen dalam kedua-dua bahagian awam dan swasta dan membuat cadangan berdasarkan keadaan semasa dan yang berpotensi.

 

Finland, secara rasmi Republik Finland, adalah sebuah negara Nordic terletak di rantau Fennoscandian di Eropah Utara.

Sarjana Muda dalam Ekonomi di Finland

Baca lebih lanjut

Program Sarjana Muda dalam Ekonomi

Aalto University
Campus Sepenuh masa 3 - 5  August 2019 Finland Espoo

Program Sarjana Muda dalam Ekonomi memberi anda alat untuk memahami dan mengubah dunia. [+]

Objektif kajian

Apakah cara yang paling berkesan untuk melawan perubahan iklim? Bagaimanakah perdagangan dan penghijrahan antarabangsa menjejaskan ketidaksamaan global? Apakah cara terbaik untuk menggalakkan inovasi? Bagaimanakah kita dapat merangka institusi yang memberikan daya tahan terhadap kejutan seperti krisis kewangan? Pada Program Aalto Bachelor dalam Ekonomi, anda akan belajar secara sistematik menangani soalan-soalan seperti ini - dan banyak lagi.

Ekonomi adalah bangunan sains sosial mengenai model teoretikal yang ketat dan analisis data yang teliti. Anda akan mempelajari pemodelan formal, kaedah empirik dan institusi di pusat utama untuk penyelidikan ekonomi di Finland. Profesor kami adalah ulama terkenal di peringkat antarabangsa, yang telah bekerja di beberapa universiti terbaik di seluruh dunia dan mempunyai pengalaman yang luas dalam memberi nasihat kepada kerajaan, syarikat swasta dan pertubuhan bukan kerajaan. Program ini juga merangkumi kajian matematik dan pengaturcaraan di Sekolah Sains Aalto University .... [-]