Filter
Ijazah Sarjana Muda
Denmark Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Denmark

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian kedua-dua ekonomi yang lebih besar dan tingkah laku individu dalam ekonomi itu. Pengetahuan yang maju ekonomi serta latihan dalam bidang perniagaan, kewangan dan dasar awam mampu peluang kerjaya banyak untuk pakar-pakar untuk membantu kedua-dua organizarions sektor awam dan swasta.

Walaupun penduduk yang kecil, Denmark kedudukan sebagai salah satu di dunia 's negara yang paling inovatif terima kasih kepada penekanan yang kuat pada penyelidikan dan berkualiti tinggi pendidikan. Anda juga akan belajar tempat simpanan dalam suasana mesra dan inovasi yang didorong oleh,.

Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Denmark

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Denmark

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Business Academy Aarhus

Program Sarjana Muda dalam bidang Pengurusan Kewangan dan Perkhidmatan adalah ideal untuk anda jika anda ingin bekerja dengan nasihat kompleks, jualan dan tugas-tugas per ... [+]

program Sarjana Muda - 3 tahun setengah - 210 ECTS

Yang program Sarjana Muda dalam bidang Pengurusan Kewangan dan Perkhidmatan adalah sesuai untuk anda jika anda ingin bekerja dengan nasihat kompleks, jualan dan tugas-tugas perundingan dalam misalnya perakaunan.

The 3½ tahun program Sarjana Muda dalam bidang Pengurusan Kewangan dan Perkhidmatan telah dibangunkan dengan kerjasama rapat dengan wakil-wakil daripada sektor kewangan. Oleh itu, sektor kewangan mempunyai pengaruh yang besar di kedua-dua struktur program dan kandungan akademik program ini, yang bermaksud bahawa program ini sepadan dengan kecekapan yang diperlukan oleh sektor kewangan.

Syarat Kemasukan

Pengurusan Kewangan dan Perkhidmatan... [-]

Denmark Aarhus
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
7 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu