Filter
Ijazah Sarjana Muda
Croatia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Croatia

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Ekonomi dan pentadbiran adalah gabungan pelbagai disiplin yang berbeza. Profesional dilatih dalam perniagaan, makro dan mikro ekonomi, kewangan, dasar awam dan topik lain untuk membantu mereka menganalisis dan memahami gambaran kewangan negara atau global.

Croatia merupakan sebuah negara di mana 40% daripada rakyatnya antara 18 dan 35 tahun telah mendapat pendidikan pengajian tinggi. Negara ini telah meningkatkan kehidupan pelajar di universiti ini dengan taraf hidup reda di universiti ini terutama untuk kedua-dua pelajar tempatan dan juga antarabangsa.

Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Croatia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Croatia

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Zagreb School of Economics and Management

Program sarjana muda dalam Matematik dan Ekonomi Perniagaan memberi penekanan kepada ekonomi perniagaan dan matematik kuantitatif untuk menyediakan pakar kewangan untuk b ... [+]

Program sarjana dalam Perniagaan Matematik dan Ekonomi memberi penekanan kepada ekonomi perniagaan dan matematik kuantitatif untuk menyediakan pakar kewangan untuk bekerja di sektor perbankan dan kewangan, serta dalam pengeluaran, pengedaran, logistik, telekomunikasi, perisian dan syarikat lain di Kroasia dan seluruh dunia.

Struktur kajian itu telah direka dengan cara bahawa dalam dua tahun pertama anda akan mendengar subjek asas matematik dan ekonomi dengan pandangan mengenai subjek aplikasi matematik dalam ekonomi dan pentadbiran perniagaan. Dengan cara ini, dengan penggunaan teknologi maklumat yang intensif dan perisian yang sedia ada, pelajar menggunakan pengetahuan teoritis. Pada tahun ketiga, pelajar belajar secara bebas merangka algoritma matematik untuk menyelesaikan masalah dalam amalan perniagaan dan memperdalam pengetahuan mereka dalam arah matematik dan pengoptimuman kewangan. Pada tahun keempat, kursus Capstone telah diwujudkan di mana pelajar akan terlibat dalam reka bentuk projek dan penyelesaian kes perniagaan menggunakan semua pengetahuan yang diperoleh yang diperolehi sehingga itu. Juga, pelajar tahun keempat ditawarkan kursus elektif yang membolehkan mereka diprofilkan dalam arah matematik kewangan dan / atau pengoptimuman.... [-]

Croatia Zagreb
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Zagreb School of Economics and Management

Program empat tahun ini mengandungi mata pelajaran dalam bidang ekonomi, pengurusan, perakaunan, kewangan, pemasaran, pelancongan dan banyak kursus pengajian elektif yang ... [+]

Program empat tahun ini mengandungi mata pelajaran dalam bidang ekonomi, pengurusan, perakaunan, kewangan, pemasaran, pelancongan dan banyak kursus pengajian elektif yang boleh diambil, bergantung pada pilihan peribadi mereka.

Kajian sarjana ekonomi dan pengurusan, yang diketuai oleh pakar-pakar terbaik Croatia dan antarabangsa, menyediakan asas untuk kerjaya yang berjaya.

Sepanjang program empat tahun, pelajar menghadiri kursus dalam bidang ekonomi, pengurusan, pemasaran, perakaunan, kewangan, pelancongan dan kursus elektif yang dipilih mengikut keutamaan peribadi pelajar.

Semasa pembelajaran mereka, pelajar mempunyai peluang untuk belajar bagaimana untuk menyesuaikan diri dengan dunia perniagaan global dan memperoleh kemahiran komunikasi melalui tugas interaktif, projek dan lawatan ke syarikat.... [-]

Croatia Zagreb
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu