Filter
Ijazah Sarjana Muda
Republik Demokratik Congo Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Congo DRC (Zaire)

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Ekonomi dan pentadbiran adalah satu bidang hibrid di mana profesional terlatih dalam kedua-dua ekonomi makro dan mikro. Analisis sejarah dan memahami prinsip-prinsip ekonomi, bersama-sama dengan pengetahuan kewangan, dasar awam dan topik perniagaan lengan pakar dalam membuat cadangan jangka pendek dan panjang.

 

Pelajar yang suka untuk belajar tentang masakan budaya khusus dan hiburan mungkin menikmati menghadiri sekolah di Congo DRC (Zaire), makanan dan muzik adalah dua masa lapang negara 's yang menarik ini. Beratus-ratus etnik memanggil rumah negara ini, dan Perancis adalah yang paling biasa daripada 242 bahasa yang diucapkan.

Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Congo DRC (Zaire)

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

3 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Republik Demokratik Congo

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
L’Université Catholique Du Congo

Kajian asasnya tersebar selama lima tahun, 3 tahun lulus dan 2 tahun lesen. Program ijazah ini boleh ditambah dengan Penggabungan Pendidikan Menengah Atas (yang dianjurka ... [+]

Fakulti Ekonomi dan Pembangunan telah menerima dari CENCO misi kader latihan yang mampu mempromosikan dalam tindakan pembangunan semangat Kristian di negara ini dan secara saintifik mengkaji masalah sosial dan membuat operasi penyelesaian yang dijangkakan berdasarkan daripada ajaran sosial Gereja dan pilihan asas Persidangan Episcopal Kebangsaan Kongo dalam perkara ini.

Kajian asasnya tersebar selama lima tahun, 3 tahun lulus dan 2 tahun lesen. Program ijazah ini boleh ditambah dengan Penggabungan Pendidikan Menengah Atas (yang dianjurkan oleh Jabatan Penggabungan Pendidikan Menengah Atas), yang memberi kuasa kepada siswazah untuk mengajar di sekolah menengah.

Fakulti Ekonomi dan Pembangunan mempunyai Pejabat Profesional yang tugas utamanya adalah seperti berikut:... [-]

Republik Demokratik Congo Kinshasa
Sept. 2019
Perancis
Sepenuh masa
5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
INEAD

Le secteur des Banques, des Etablissements Pembiaya et des Assurances recrute en kekal. ... [+]

PEMBENTUKAN UNE, DES OBJECTIFS Approcher et Decrypter les fondamentaux de l'Union Européenne Savoir travailler dans un environnement interculturel Appréhender les Principes de la fiscalité européenne, la règlementation européenne en matière d'Assurance, les règles bancaires européennes Connaître le marché pembiaya français Maîtriser les pangkalan du conseil patrimonial: cadre juridique de la perlindungan du Patrimoine, mod d'pengambilalihan, de gestion et de penghantaran du Patrimoine, fiscalité, gestion d'un patrimoine immobilier Apprendre à mener une négociation commerciale, apporter perkhidmatan un de qualité et une fidéliser pelanggan exigeante. PBB métier Chargé de pelanggan Particuliers / Professionnels dans le secteur Banque & Assurance Gestionnaire de Patrimoine Conseiller en Patrimoine Pembiaya et / ou Immobilier Chargé de pelanggan professionnelle Prévoyance / Santé EMPLOI PBB ... [-]
Republik Demokratik Congo Congo DRC (Zaire) Online
Pendaftaran Terbuka
Perancis
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Université Catholique de Bukavu

Fakulti Ekonomi menyumbang kepada penciptaan kesejahteraan untuk semua di dunia di mana ketidakadilan yang menyerlahkan mengundang ekonomi untuk berfikir secara berbeza. ... [+]

Ijazah Sarjana Muda dalam Ekonomi dan Pengurusan

(Opsyen: Ekonomi Luar Bandar, Pengurusan PKS, Pengurusan Kewangan)

Fakulti Ekonomi menyumbang kepada penciptaan kesejahteraan untuk semua di dunia di mana ketidakadilan yang menyerlahkan mengundang ekonomi untuk berfikir secara berbeza.

[-]
Republik Demokratik Congo Bukavu
Sept. 2019
Perancis
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu