Filter
Ijazah Sarjana Muda
Cameroon Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Cameroon

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian.

Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian kedua-dua ekonomi yang lebih besar dan tingkah laku individu dalam ekonomi itu. Pengetahuan yang maju ekonomi serta latihan dalam bidang perniagaan, kewangan dan dasar awam mampu peluang kerjaya banyak untuk pakar-pakar untuk membantu kedua-dua organizarions sektor awam dan swasta.

Negara Afrika Barat Cameroon mempunyai sistem pendidikan yang berkembang pesat yang lebih tinggi. Kolej dan universiti dahulu sedikit bilangannya sehingga baru-baru, tetapi banyak sekolah baru yang menawarkan pelbagai program akademik yang baru telah banyak mempelbagaikan pilihan untuk pelajar di negara ini.

Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Cameroon

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Cameroon

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Catholic University of Central Africa

Latihan ini bertujuan untuk melatih eksekutif peringkat pertengahan yang boleh mengambil pekerjaan dalam perakaunan dan kewangan. ... [+]

OBJEKTIF LATIHAN

Latihan ini bertujuan untuk melatih eksekutif peringkat pertengahan yang boleh mengambil pekerjaan dalam perakaunan dan kewangan.

DURASI LATIHAN

Latihan ini berlangsung selama tiga tahun di mana dua tahun bersamaan dengan kursus Pentadbiran Perniagaan.

COMPETENCESVISÉES

Pemegang lesen akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan berikut semasa kerjaya akademik mereka:

Teknik asas perakaunan umum dan analisisTeknik pengurusan dan analisis kewanganMaster konsep asas dalam sosioekonomiMasalah ekonomi dan kewanganMenguasai prinsip umum undang-undang dan asas-asas pengertian undang-undang perniagaan, undang-undang kewajiban dan undang-undang sosialPenguasaan instrumen yang lazim digunakan dalam matematik am dan kewangan, sains komputer, statistik dan perakaunan komputer... [-]
Cameroon Yaounde
Sept. 2019
Perancis
Sepenuh masa
3 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Catholic University of Central Africa

Latihan ini bertujuan untuk melatih eksekutif peringkat menengah yang mampu memegang pekerjaan pengurusan pertengahan dalam konteks pengurusan perniagaan. ... [+]

OBJEKTIF LATIHAN

Latihan ini bertujuan untuk melatih eksekutif peringkat menengah yang mampu memegang pekerjaan pengurusan pertengahan dalam konteks pengurusan perniagaan.

DURASI LATIHAN

Latihan ini berlangsung selama tiga tahun termasuk dua tahun pertama dalam kursus teras dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Sains Sosial, Ijazah Sarjana Muda Sains Perundangan dan Politik dan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sumber Manusia.

KEMAHIRAN

Pemegang Lesen Geran Pilihan akan dapat menguasai teknik asas Pengurusan dan untuk menghargai data persekitaran sosio-ekonomi. Pemegang Lesen Opsyen Kuantitatif akan dapat menguasai isu sokongan keputusan dan alat analisis data.

SYARAT-SYARAT KEMASUKAN... [-]

Cameroon Yaounde
Sept. 2019
Perancis
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu