close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Cameroon

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian. Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian kedua-dua e… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian.

Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian kedua-dua ekonomi yang lebih besar dan tingkah laku individu dalam ekonomi itu. Pengetahuan yang maju ekonomi serta latihan dalam bidang perniagaan, kewangan dan dasar awam mampu peluang kerjaya banyak untuk pakar-pakar untuk membantu kedua-dua organizarions sektor awam dan swasta.

Negara Afrika Barat Cameroon mempunyai sistem pendidikan yang berkembang pesat yang lebih tinggi. Kolej dan universiti dahulu sedikit bilangannya sehingga baru-baru, tetapi banyak sekolah baru yang menawarkan pelbagai program akademik yang baru telah banyak mempelbagaikan pilihan untuk pelajar di negara ini.

Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Cameroon

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Catholic University of Central Africa
Yaounde, Cameroon

Latihan ini bertujuan untuk melatih eksekutif peringkat menengah yang mampu memegang pekerjaan pengurusan pertengahan dalam konteks pengurusan perniagaan.

Latihan ini bertujuan untuk melatih eksekutif peringkat menengah yang mampu memegang pekerjaan pengurusan pertengahan dalam konteks pengurusan perniagaan. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
3 tahun
Perancis
Sep 2020
Kampus
Catholic University of Central Africa
Yaounde, Cameroon

Latihan ini bertujuan untuk melatih eksekutif peringkat pertengahan yang boleh mengambil pekerjaan dalam perakaunan dan kewangan.

Latihan ini bertujuan untuk melatih eksekutif peringkat pertengahan yang boleh mengambil pekerjaan dalam perakaunan dan kewangan. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
Perancis
Sep 2020
Kampus

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini