Filter
Ijazah Sarjana Muda
Bulgaria Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Bulgaria

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian.

Graduan Ijazah Sarjana Muda Ekonomi akan dapat menganalisis mendalam keadaan sekitar alam Makroekonomi Mikroekonomi atau. Kedua-dua kawasan meliputi mata pelajaran seperti dasar fiskal, inflasi, harga, pengguna atau pasaran. Pengetahuan ini membolehkan graduan untuk melaksanakan pada kedudukan yang berbeza, dalam semua industri di sektor swasta dan sektor awam.

Kementerian pendidikan sering menyelia pendidikan di Bulgaria. Pelajar-pelajar yang melanjutkan pelajaran di universiti yang sering mendapat peratusan tertentu tajaan kerajaan bagi membolehkan mereka berjaya menamatkan pengajian mereka.

Sarjana Muda dalam Pengajian Ekonomi di Bulgaria

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Bulgaria

VUZF University

Pendidikan dalam program Kewangan di VUZF University dibezakan oleh kajian disiplin klasik sementara, pada masa yang sama, menerapkan kaedah pengajaran moden dan pendekat ... [+]

Mengenai program ini

Pendidikan dalam program Kewangan di VUZF University dibezakan oleh kajian disiplin klasik sementara, pada masa yang sama, menerapkan kaedah pengajaran moden dan pendekatan interdisipliner.

Penampilan baru untuk kewangan organisasi disediakan, termasuk pengetahuan dari bidang psikologi perniagaan, mengkaji peranan sistem IT dan faktor manusia untuk pengurusan kewangan yang berjaya.

Kecekapan utama

Graduan akan:

mengetahui prinsip pengurusan kewangan;Mempunyai pengetahuan bagaimana untuk melabur dan berjaya menguruskan dana kewangan;mempunyai kecekapan untuk menganalisis keputusan kewangan dan membuat keputusan pengurusan yang tepat;ketahui prinsip-prinsip pasaran kewangan yang berfungsi.Kesedaran... [-]
Bulgaria Sofia
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu