Filter
Ijazah Sarjana Muda
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Sarjana Muda dalam Percukaian 2019

Ijazah sarjana muda biasanya siap dalam tempoh empat tahun. Walau bagaimanapun, bergantung kepada sekolah dan kawasan kajian, ia mungkin mengambil masa antara tiga hingga lima tahun. Ini ijazah sarjana biasanya diperolehi sebelum ijazah sarjana.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Cukai? ijazah ini biasanya suatu keistimewaan dalam program perakaunan dan memberi tumpuan kepada menyediakan pakar dalam penyediaan cukai. kursus umum dalam perakaunan diambil, termasuk perakaunan kewangan, perakaunan pengurusan, undang-undang perniagaan antarabangsa, pengurusan, tingkah laku organisasi dan pemasaran. kursus cukai khusus juga fokus dan mungkin termasuk cukai pendapatan persekutuan, cukai perniagaan dan analisis kewangan-kenyataan. Program ini bertujuan untuk membangunkan pemahaman pengurusan cukai untuk kedua-dua perniagaan dan individu. Adalah penting untuk ambil perhatian, walaupun, bahawa kerana kerumitan undang-undang cukai, kebanyakan pelajar memilih untuk menumpukan perhatian hanya pada satu kawasan.

Manfaat melengkapkan program cukai termasuk keupayaan untuk bekerja dalam penyediaan cukai atau memulakan perniagaan anda sendiri sebagai ahli cukai. Anda mampu untuk cekap mengisi borang yang diperlukan untuk pelbagai pelanggan, memastikan mereka betul memenuhi kewajipan cukai mereka.

Kos program adalah sukar untuk anggaran kerana variasi dalam program dan sekolah-sekolah. Cara terbaik untuk mengetahui perbelanjaan yang mungkin anda adalah untuk menghubungi pejabat bantuan kewangan di sekolah pilihan anda.

Siswazah dari program yang bersedia untuk bekerja sebagai akauntan cukai dan menduduki sebarang pelesenan diperlukan. Para pelajar juga boleh bekerja sebagai penyedia cukai. Pekerjaan boleh didapati dengan kerajaan atau majikan swasta. Ini termasuk bekerja dalam perniagaan cukai persediaan anda sendiri atau bekerja untuk sebuah syarikat cukai persediaan. Selain itu, anda bersedia untuk bekerja di jabatan kewangan syarikat.pilihan kerjaya biasa bagi graduan program ijazah sarjana muda cukai juga termasuk juruaudit dan peguam cukai, walaupun ia harus diperhatikan bahawa menjadi seorang peguam memerlukan pendidikan tambahan.

Jika anda berminat untuk membantu orang mengemudi dunia yang sering mengelirukan cukai, kemudian ijazah sarjana muda dalam bidang percukaian boleh menjadi untuk anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Percukaian

Saratov Socio-Economic Institute

Dalam arah menyediakan "Ekonomi" profil "Cukai dan Percukaian", Jabatan Cukai dan Perpajakan menyediakan bujang dan tuan dalam bidang perpajakan untuk ... [+]

Apa yang akan mereka ajar saya?

Dalam arah menyediakan "Ekonomi" profil "Cukai dan Percukaian", Jabatan Cukai dan Perpajakan menyediakan bujang dan tuan dalam bidang perpajakan untuk entiti undang-undang dan individu.

Program pendidikan asas untuk penyediaan sarjana muda dalam bidang ini memberikan pendekatan komprehensif kepada kajian kemanusiaan, matematik, disiplin sains (sejarah, falsafah, matematik, sains komputer, dll.), Disiplin profesional umum (pengurusan, pemasaran, statistik, makroekonomi, harga, dll.). dan disiplin khas (cukai dan cukai, cukai persekutuan dan yuran daripada organisasi, cukai serantau dan tempatan, rejim cukai khas, cukai penggunaan semula jadi, insurans pasaran sekuriti, dll.).... [-]

Rusia Saratov
Sept. 2019
Russian
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Poltava University Of Economics And Trade

program Ijazah Sarjana Muda Perakaunan dan Cukai membolehkan pelajar antarabangsa untuk memperoleh pengetahuan tentang pembentukan dan tafsiran maklumat ekonomi, yang dig ... [+]

program Ijazah Sarjana Muda Perakaunan dan Cukai membolehkan pelajar antarabangsa untuk memperoleh pengetahuan tentang pembentukan dan tafsiran maklumat ekonomi, yang digunakan dalam pengurusan syarikat dan penentuan kelebihan daya saing dalam pasaran.

Pelajar antarabangsa sudah mempunyai kemahiran praktikal dalam bidang perakaunan kewangan dan pengurusan, pengiraan cukai, penjanaan laporan mengikut piawaian antarabangsa dan tafsiran analisis indikator ini.

Kelas dijalankan oleh guru-guru yang berkelayakan dan berpengalaman, termasuk bukan sahaja doktor dan calon sains, tetapi juga saintis-pengamal. Guru jabatan telah dilatih di institusi pendidikan tinggi dan syarikat-syarikat di Perancis, Inggeris, Jerman, Denmark, Republik Czech dan negara-negara lain. Mereka Practitioners Certified Accounting (program CAP / CIPA pensijilan antarabangsa akauntan profesional).... [-]

Ukraine Poltava
Sept. 2019
English,Russian,Ukraine
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Johannesburg

Tujuan kelayakan ini adalah untuk membangunkan kemahiran intelektual dan praktikal dalam analisis, tafsiran dan aplikasi canggih perakaunan, tadbir urus dan kawalan dan c ... [+]

Tujuan kelayakan ini adalah untuk membangunkan kemahiran intelektual dan praktikal dalam analisis, tafsiran dan aplikasi canggih perakaunan, tadbir urus dan kawalan dan cukai prinsip. Program ini akan menyediakan pelajar untuk mengenal pasti dan menyelesaikan maju perakaunan, tadbir urus dan kawalan dan cukai prinsip dalam amalan. Akhir sekali program ini akan menyediakan pelajar untuk melanjutkan pelajaran dalam bidang perakaunan, audit dan cukai sebagai sains.

Syarat kemasukan: A bakal pelajar mesti memiliki sebuah BCom atau Diploma Lanjutan dan harus mempunyai pengetahuan yang sesuai Perakaunan, Percukaian dan Tadbir Urus dan Kawalan pada tahap New NQF 7 / Old tahap NQF 6. Jabatan itu boleh menghendaki menyempurnakan sesuatu program bridging juga pelajar tidak mematuhi peraturan akses mengenai pengetahuan modul khusus dalam Perakaunan, Percukaian dan Tadbir Urus dan Kawalan. syarat kemasukan akhir akan dari semasa ke semasa yang ditetapkan oleh jabatan.... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu