Filter
Ijazah Sarjana Muda
Cameroon Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda di Cameroon 2019

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Negara Afrika Barat Cameroon mempunyai sistem pendidikan yang berkembang pesat yang lebih tinggi. Kolej dan universiti dahulu sedikit bilangannya sehingga baru-baru, tetapi banyak sekolah baru yang menawarkan pelbagai program akademik yang baru telah banyak mempelbagaikan pilihan untuk pelajar di negara ini.

Sarjana Muda di Cameroon

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Catholic University of Central Africa

Latihan ini bertujuan untuk melatih eksekutif peringkat pertengahan yang boleh mengambil pekerjaan dalam perakaunan dan kewangan. ... [+]

OBJEKTIF LATIHAN

Latihan ini bertujuan untuk melatih eksekutif peringkat pertengahan yang boleh mengambil pekerjaan dalam perakaunan dan kewangan.

DURASI LATIHAN

Latihan ini berlangsung selama tiga tahun di mana dua tahun bersamaan dengan kursus Pentadbiran Perniagaan.

COMPETENCESVISÉES

Pemegang lesen akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan berikut semasa kerjaya akademik mereka:

Teknik asas perakaunan umum dan analisisTeknik pengurusan dan analisis kewanganMaster konsep asas dalam sosioekonomiMasalah ekonomi dan kewanganMenguasai prinsip umum undang-undang dan asas-asas pengertian undang-undang perniagaan, undang-undang kewajiban dan undang-undang sosialPenguasaan instrumen yang lazim digunakan dalam matematik am dan kewangan, sains komputer, statistik dan perakaunan komputer... [-]
Cameroon Yaounde
Sept. 2019
Perancis
Sepenuh masa
3 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Catholic University of Central Africa

Latihan ini bertujuan untuk melatih eksekutif peringkat menengah yang mampu memegang pekerjaan pengurusan pertengahan dalam konteks pengurusan perniagaan. ... [+]

OBJEKTIF LATIHAN

Latihan ini bertujuan untuk melatih eksekutif peringkat menengah yang mampu memegang pekerjaan pengurusan pertengahan dalam konteks pengurusan perniagaan.

DURASI LATIHAN

Latihan ini berlangsung selama tiga tahun termasuk dua tahun pertama dalam kursus teras dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Sains Sosial, Ijazah Sarjana Muda Sains Perundangan dan Politik dan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sumber Manusia.

KEMAHIRAN

Pemegang Lesen Geran Pilihan akan dapat menguasai teknik asas Pengurusan dan untuk menghargai data persekitaran sosio-ekonomi. Pemegang Lesen Opsyen Kuantitatif akan dapat menguasai isu sokongan keputusan dan alat analisis data.

SYARAT-SYARAT KEMASUKAN... [-]

Cameroon Yaounde
Sept. 2019
Perancis
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme

Program ini mengajar di Perancis. ... [+]

Program ini mengajar di Perancis.

Baca huraian Perancis yang rasmi dan memohon di sini: ESJ Paris Lesen en Journalisme

[-]
Cameroon Douala
Sept. 2019
Perancis
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu