BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Sorocaba di Brazil 2021

Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah yang dianugerahkan oleh universiti dan kolej. Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda 's, anda mesti melengkapkan kursus-kursus yang perlu boleh bertahan 3-7 tahun bergantung kepada institusi anda pendaftaran.

Brazil, secara rasmi Republik federatif Brazil, adalah negara terbesar di Amerika Selatan dan rantau Amerika Latin. Ia adalah dunia yang 's negara kelima terbesar, oleh kedua-dua kawasan geografi dan dengan penduduk, dengan lebih daripada 193,000,000 orang.

Berfikir belajar di Sorocaba? Bandar ini mempunyai pelbagai universiti swasta dan milik negara dan kolej di mana anda boleh mendaftar untuk kursus diploma dan ijazah. Antara yang biasa ialah Universiti Sorocaba, Undang-undang Sekolah Sorocaba, Universiti Perubatan dan Sains Kesihatan dan banyak lagi.

Sarjana Muda di Amerika Sorocaba di Brazil

Hasil Filter

Pentadbiran

Universidade de Sorocaba (UNISO)
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
8 semester
Portuguese (Brazil)
Kampus

Bertujuan untuk memenuhi keperluan pasaran profesional yang berdaya saing, yang menawarkan asas teori yang kukuh dengan permohonan kepada realiti sehari-hari syarikat pentadbi ...

Baca lebih lanjut

Pengiklanan dan pemasaran

Universidade de Sorocaba (UNISO)
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
8&nbsp;-&nbsp;12 semester
Portuguese (Brazil)
Kampus

Kursus Komunikasi, utama dalam Pengiklanan, bertujuan untuk melatih profesional dan penyelidik yang bertindak dengan cara yang transformatif dalam beberapa senario komunikasi ...

Baca lebih lanjut