BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Mogi das Cruzes di Brazil 2021

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Sesetengah universiti terbaik di Amerika Latin yang berpusat di Brazil, sebuah negara yang mempunyai lebih daripada 2,000 institusi pengajian tinggi. Universiti-universiti di Brazil boleh dibahagikan kepada pengelasan yang berikut: kerajaan Persekutuan diuruskan universiti; universiti dikawal kerajaan negeri; kerajaan perbandaran diuruskan universiti dan universiti swasta.

Mogi das Cruzes adalah penting untuk sektor pendidikan Brazil. Ia mempunyai beberapa institusi pengajian tinggi yang berhemah orang yang terkenal di negara ini. Institusi utama di sini ialah Universidade de Mogi das Cruzes.

Sarjana Muda di Amerika Mogi das Cruzes di Brazil

Hasil Filter

Kejuruteraan pengeluaran

Universidade Braz Cubas (UBC)
Ijazah Sarjana Muda
Mac 2022
<
Sepenuh Masa
<
10 semester
Portuguese (Brazil)
Kampus

Kursus Kejuruteraan Pengeluaran adalah kursus yang menyediakan rangkaian luas aplikasi profesional mungkin kerana ia membolehkan jurutera pengeluaran profesional beroperasi da ...

Baca lebih lanjut

Kejuruteraan pengeluaran

Universidade Braz Cubas (UBC)
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
10 semester
Portuguese (Brazil)
Kampus

Membolehkan pelajar untuk belajar, reka bentuk, pemeriksaan dan penyeliaan pembinaan rumah-rumah dan bangunan, jalan raya, jambatan, terowong, pemasangan dan operasi rangkaian ...

Baca lebih lanjut