BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Marília di Brazil 2021

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Di Brazil, terdapat tiga jenis Muda: Sarjana Muda - mengambil masa antara empat hingga enam tahun untuk disiapkan dan pelajar boleh bekerja sebagai guru selepas tamat empat tahun penyelidikan. Masters - mengambil masa satu hingga dua tahun untuk mencapai; Doktor Falsafah / PhD - ijazah tertinggi yang anda boleh belajar dan mengambil masa tiga hingga empat tahun untuk mencapai. Ketiga-tiga darjah longgar sesuai dengan tiga kitaran Proses Bologna - sistem Eropah pendidikan tinggi. Ini bermakna bahawa jika anda telah mencapai ijazah sarjana muda di sebuah universiti Eropah, anda akan layak untuk mencapai Sarjana Brazil.

Bandar ini mempunyai beberapa universiti dan kolej yang menawarkan kursus-kursus yang berbeza termasuk yang perubatan yang berkaitan, di kolej yang dikenali sebagai Faculdade de Medicina de Marilia. Kedua-dua institusi awam dan swasta beroperasi di sini.

Sarjana Muda di Amerika Marília di Brazil

Hasil Filter

Ijazah dalam pentadbiran

Universidade de Marília (UNIMAR)
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
8 semester
Portuguese (Brazil)
Kampus

Kursus Pengurusan Unimar bermula pada Januari 1974 dengan misi untuk menggalakkan pembentukan kamiran profesional, membolehkan ia untuk menguruskan organisasi dari pandangan y ...

Baca lebih lanjut