$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Biologi di Amerika San Mateo Amerika Syarikat

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda. Kajian dalam biologi boleh membawa kepada kerjaya dalam penjagaan kesihatan, pengajaran, pemuliharaan alam sekitar, dan biotekn… Baca lebih lanjut

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Kajian dalam biologi boleh membawa kepada kerjaya dalam penjagaan kesihatan, pengajaran, pemuliharaan alam sekitar, dan bioteknologi. Ia juga boleh membentuk asas untuk melanjutkan pengajian doktor falsafah dalam bidang kerja-kerja klinikal atau penyelidikan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terbaik Sarjana Muda dalam Biologi di Amerika San Mateo di Amerika Syarikat

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Amerika Syarikat
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
San Mateo Colleges of Silicon Valley
San Mateo, Amerika Syarikat

Biologi adalah kajian tentang kehidupan dan organisma hidup, termasuk morfologi, fisiologi, anatomi, tingkah laku, sumber, dan pengedaran.

Biologi adalah kajian tentang kehidupan dan organisma hidup, termasuk morfologi, fisiologi, anatomi, tingkah laku, sumber, dan pengedaran. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
4 - 5 semester
English
Kampus