Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Biologi dan Sains Hayat di Australia

Cari anda Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Biologi dan Sains Hayat di Australia 2019

Biologi dan Sains Hayat

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Dalam hal kajian sains biologi & kehidupan, pelajar boleh memberi tumpuan kepada satu aspek sains semula jadi atau belajar bagaimana mereka bekerja bersama-sama, seperti alam sekitar dan kesihatan manusia atau biologi dan geologi.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Australia mempunyai bilangan ketiga terbesar pelajar asing di dunia walaupun mempunyai masyarakat yang hanya 23 juta. Ini adalah pencapaian akademik yang kukuh, tetapi institusi Australia seperti yang disenaraikan sebagai bandar-bandar yang menempatkan mereka di sekitar tanah yang asli.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Biologi dan Sains Hayat di Australia

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sains dan Pengurusan Hutan

Southern Cross University
Online Sepenuh masa Sambilan 4 - 8  March 2019 Australia Lismore + 1 lagi

Ijazah Sarjana Muda Sains dan Pengurusan Hutan adalah satu darjah yang bukan sahaja melengkapkan anda dengan pengetahuan ilmiah asas dalam sistem alam sekitar, ia mempersiapkan anda dengan mengetahui cara mencari penyelesaian untuk kesejahteraan orang di seluruh dunia. [+]

Jika kerjaya dalam rekreasi, pemuliharaan, dan pengurusan sumber dalam industri penting dunia menarik minat anda, maka anda harus mempertimbangkan ijazah yang unik ini.Ijazah Sarjana Muda Sains dan Pengurusan Hutan adalah satu darjah yang bukan sahaja melengkapkan anda dengan pengetahuan ilmiah asas dalam sistem alam sekitar, ia mempersiapkan anda dengan mengetahui cara mencari penyelesaian untuk kesejahteraan orang di seluruh dunia. Anda akan belajar cara menggunakan aplikasi berteknologi tinggi dalam pendekatan pemetaan geografi dan alam sekitar dan analisis maklumat, dan subjek kajian dari ekologi ke model dasar, agroforestri kepada kimia dan banyak lagi. Anda akan memperoleh kemahiran praktikal dan pengalaman dalam bidang dalam pelbagai persekitaran hutan asli dan perladangan ,. Industri perhutanan sangat dinamik dan sering menjadi kunci kepada kejayaan ekonomi membangun. Ijazah ini memberi tumpuan kepada menyediakan graduan untuk melaksanakan amalan alam sekitar yang merentasi pelbagai persekitaran hutan di seluruh dunia.... [-]