Filter
Ijazah Sarjana Muda
Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Sarjana Muda dalam Biokimia 2019/2020

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Sarjana Muda Sains dalam program Biokimia direka untuk merapatkan jurang antara biologi dan kimia. Ia menggunakan aplikasi kimia dalam sains hayat dan menyediakan pelajar untuk bekerja secara profesional dalam biologi molekul dan bioteknologi.

Sambilan Sarjana Muda dalam Biokimia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Biokimia

Polytechnic Institute of Tomar

Kimia dan Biokimia program adalah ijazah sarjana muda yang direka untuk menyediakan latihan pendidikan yang lebih tinggi dalam bidang tertentu kimia. ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia dan Biokimia

Objektif

Kimia dan Biokimia program adalah ijazah sarjana muda yang direka untuk menyediakan latihan pendidikan yang lebih tinggi dalam bidang tertentu kimia. Ia direka bentuk untuk membolehkan akses mudah ke pasaran buruh kerana ia memberi penekanan yang kuat kepada bidang yang baru muncul dalam bidang ini ilmu. Dapat menyesuaikan diri dengan proses dan kaedah serta masalah konkrit menyelesaikan objektif utama dapat dicapai dengan program ini.

Program ini sentiasa bertujuan untuk menjalin hubungan dengan aktiviti ekonomi melalui projek-projek tertentu.

Oleh itu dan dalam usaha untuk mengukuhkan pautan ini dan mengintegrasikan graduan dalam pasaran buruh, tahap termasuk Projek Akhir pada tahun ketiga yang dibangunkan dengan kerjasama perusahaan atau organisasi sektor ini menyediakan pelajar dengan peluang untuk benar-benar hubungi dengan industri dan perkhidmatan.... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu