Filter
Ijazah Sarjana Muda
Portugal Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Biokimia di Portugal

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Biochemistry merujuk kepada kaedah di mana tindak balas kimia memberi kesan kepada proses hidup. kelas biasa boleh termasuk kimia tak organik, kimia fizikal, enzymology, peraturan biokimia, struktur sel dan organisasi, kimia organik, bioteknologi, kimia analisis, genetik dan teori molekul.

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Sarjana Muda dalam Biokimia di Portugal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Biokimia, Portugal

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Polytechnic Institute of Tomar

Kimia dan Biokimia program adalah ijazah sarjana muda yang direka untuk menyediakan latihan pendidikan yang lebih tinggi dalam bidang tertentu kimia. ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia dan Biokimia

Objektif

Kimia dan Biokimia program adalah ijazah sarjana muda yang direka untuk menyediakan latihan pendidikan yang lebih tinggi dalam bidang tertentu kimia. Ia direka bentuk untuk membolehkan akses mudah ke pasaran buruh kerana ia memberi penekanan yang kuat kepada bidang yang baru muncul dalam bidang ini ilmu. Dapat menyesuaikan diri dengan proses dan kaedah serta masalah konkrit menyelesaikan objektif utama dapat dicapai dengan program ini.

Program ini sentiasa bertujuan untuk menjalin hubungan dengan aktiviti ekonomi melalui projek-projek tertentu.

Oleh itu dan dalam usaha untuk mengukuhkan pautan ini dan mengintegrasikan graduan dalam pasaran buruh, tahap termasuk Projek Akhir pada tahun ketiga yang dibangunkan dengan kerjasama perusahaan atau organisasi sektor ini menyediakan pelajar dengan peluang untuk benar-benar hubungi dengan industri dan perkhidmatan.... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu