Filter
Ijazah Sarjana Muda
Kanada Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Biokimia di Kanada

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah pos-menengah diberikan selepas selesai 120 kredit. Ia biasanya mengambil masa lapan semester untuk melengkapkan ijazah Sarjana Muda. Walaupun menamatkan kursus sarjana muda, calon perlu mengikuti kursus yang umum dan memilih subjek utama tertentu. Ijazah Sarjana Muda juga boleh dipanggil sarjana muda di negara-negara tertentu.

A Sarjana Muda Sains dalam bidang Biokimia memberi tumpuan kepada ciri-ciri molekul organisma hidup. Dan mengkaji bagaimana bahan kimia yang berbeza berinteraksi dan menggabungkan mengakibatkan pengeluaran organisma hidup. Ia juga boleh mengajar mengenai cara berbeza organisma berfungsi pada peringkat molekul. Graduan Muda ini biasanya akan melakukan penyelidikan dalam industri berkaitan.

Kanada adalah negara yang terbaik untuk melanjutkan pelajaran anda lebih tinggi jika anda adalah orang yang interaktif. Hampir setiap kumpulan etnik diwakili di Kanada dengan itu ia 'sa masyarakat pelbagai budaya. Halangan bahasa bukanlah satu isu kepada pelajar luar negara Kanada dianggap sebagai pemimpin di dunia 's dalam latihan bahasa.

Sarjana Muda dalam Biokimia di Kanada

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Biokimia, Kanada

Bishop's University

Program biokimia di Bishop menawarkan siswa kesempatan untuk menyesuaikan gelar terakhir mereka untuk memenuhi minat, kekuatan dan kebutuhan masa depan mereka. Ini dicapa ... [+]

Program biokimia di Bishop menawarkan siswa kesempatan untuk menyesuaikan gelar terakhir mereka untuk memenuhi minat, kekuatan dan kebutuhan masa depan mereka. Ini dicapai melalui penawaran tiga pengkhususan program:

Jeneral, yang memberikan latar belakang yang luas dalam beberapa bidang berkaitan biologi, biokimia dan kimia;Biologi Molekul, yang memberi penekanan lebih besar pada medan molekul dan selular; atauKimia, yang tertumpu dalam bidang kimia dan, dengan memilih kursus-kursus yang sesuai, dapat menyediakan pelajar dengan keperluan akademik yang diperlukan untuk keanggotaan di Institut Kimia Kanada dan untuk akreditasi oleh l'Ordre des chimistes du Québec.Temui Jabatan Biokimia... [-]
Kanada Sherbrooke
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu