BACHELORSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sarjana Muda dalam Biokimia di Amerika Syarikat

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Pelajar yang belajar biokimia boleh menimba ilmu pengetahuan yang menyediakan mereka untuk bekerja dalam pelbagai bidang seperti biokimia, biologi molekul, biologi sel dan bioteknologi. arahan Kurikulum sering termasuk kedua-dua bilik kuliah dan pengalaman makmal. 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sarjana Muda dalam Biokimia di Amerika Syarikat

12 Hasil dalam Biokimia, Amerika Syarikat Filter

Sarjana muda dalam biokimia

Messiah College
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Mechanicsburg

Ijazah dalam biokimia dari Messiah College menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya yang menarik seperti bidang perubatan, bidang farmasi, bidang kesihatan bersekutu, sains forensik, kerja makmal, penyelidikan dan banyak lagi. Jika anda berminat dalam kerjaya di salah satu bidang ini, maka majoriti biokimia di Mesiah College adalah baik untuk pengalaman kolej anda.

Kimia dan biokimia

University of South Carolina
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat Columbia

Bekerja bahu ke bahu dengan beberapa saintis yang terbaik di negara ini. Bersama-sama anda akan menolak sempadan kimia dan biokimia.

Sarjana Muda dalam bidang biologi / biokimia

Eastern Mennonite University
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Harrisonburg

Jika anda berminat dalam biologi, anda berminat dalam kehidupan. Manusia, haiwan, hutan, sungai dan tanah ... ini adalah mata pelajaran yang menjadi kebimbangan dan daya tarikan.

Sarjana muda dalam biokimia

Wisconsin Lutheran College
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Milwaukee

Sebagai utama antara disiplin, biokimia menggabungkan kekuatan biologi dan kimia untuk menyediakan pelajar untuk revolusi bioteknologi abad ke-21. Saiz kelas kecil, bersama-sama dengan negeri-of-the-art kemudahan dan peralatan, mewujudkan persekitaran di mana pelajar boleh melibatkan diri dalam pembelajaran amali dan pengalaman dengan kerjasama sains fakulti.

Sarjana muda dalam biokimia

Saint Anselm College
Kampus Sepenuh masa Og 2019 United Kingdom Manchester Amerika Syarikat

The Biokimia utama memberi tumpuan kepada proses kehidupan pada peringkat molekul dengan penekanan kepada biokimia dan biologi molekul sistem selular dalam organisma mudah dan kompleks. Kurikulum ini dirancang untuk pelajar yang mencari persediaan untuk pengajian siswazah, bagi profesion penjagaan kesihatan, atau untuk jawatan peringkat kemasukan dalam industri sains yang berkaitan. Utama ini antara disiplin dalam Biokimia mengacu pada sumber-sumber jabatan Matematik, Fizik, Kimia, dan Biologi.

Sarjana Muda dalam Biokimia dan Biologi Molekul

University of Nevada, Reno
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Reno

Biokimia mengkaji proses kehidupan paling asas, seperti mengenalpasti cara DNA yang membawa maklumat genetik, dipindahkan antara sel dan dapat dimanipulasi. Ini telah membawa kepada pembangunan teknologi baru seperti biologi molekul, bioteknologi dan kejuruteraan genetik.

Sarjana Muda dalam Biokimia

Missouri Baptist University
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat St. Louis Chicago

Biokimia mengaplikasikan idea-idea dan teori-teori kimia kepada sistem biologi kompleks. Kanak-kanak ini direka untuk pelajar yang mahukan latar belakang yang kuat dalam biokimia untuk melengkapkan bidang pengajian utama mereka.

Sarjana Muda Biokimia

McGovern Education Group
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Oklahoma City

Ijazah Sarjana Muda Biokimia adalah ijazah empat tahun Sarjana Muda dalam bidang biokimia, satu bidang yang memberi tumpuan kepada kajian saintifik kimia sistem hidup, bahan-bahan kimia asas mereka dan tindak balas, dan kimia mereka Pathways dan sistem pemindahan maklumat.

Biokimia Ijazah Sarjana Muda

Ohio Northern University
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Columbus

Dengan kimia atau biokimia dari Jabatan Kimia Amerika yang terakreditasi, anda boleh bekerja untuk mengubati kanser; memantau lapisan ozon yang melindungi kita dari matahari; menyelidik penyelesaian tenaga unggul (iaitu, teknologi bateri atau panel solar); membangun tekstil baru, kosmetik atau produk farmaseutikal; atau menyelesaikan masalah pencemaran air.

Sarjana Muda dalam Biokimia

Wabash College
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Crawfordsville

Pelajar akan memperoleh pengetahuan luas mengenai kimia, biologi, dan biokimia, dan memahami bagaimana bidang ini saling berkaitan.

Sarjana Muda dalam Biokimia

University of Mary Washington
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Fredericksburg

Adakah anda tertarik dengan kimia kehidupan? Kajian biokimia hidup pada tahap molekul dan atom - di dalam setiap organisma hidup pada komponen yang paling asas. Ia tidak hanya meliputi struktur komponen kimia bahan hidup tetapi juga metabolisme bahan hidup dan genetik molekul. Jika anda mendapati yang menarik, ini mungkin menjadi perkara utama untuk anda.

Ijazah Sarjana Muda Biokimia

Lakeland University
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Plymouth

Semak cecair kromatografi berprestasi tinggi kami. Ambil spektrometer ultraungu boleh dilihat kami untuk spin. Adakah anda ingin menggunakan sequencer DNA kita? Atau melaksanakan jelmaan Fourier spektroskopi inframerah? Jika anda mempunyai semangat untuk biokimia, kami akan senang untuk bekerjasama dengan anda. Profesor Lakeland mempunyai koleksi mengesankan alat berteknologi tinggi mereka teruja untuk memperkenalkan anda kepada. Bersama-sama, dengan menggunakan Lakeland mendalam ...