BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda dalam Biokimia di Amerika Crawfordsville Amerika Syarikat

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Pelajar yang berminat untuk bagaimana fungsi badan di peringkat selular mungkin mahu mengkaji biokimia. Bersama-sama dengan mengambil kelas dalam biologi dan kimia, pelajar mungkin dapat menjalankan eksperimen dan membantu dengan projek penyelidikan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terbaik Sarjana Muda dalam Biokimia di Amerika Crawfordsville di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Biokimia, Crawfordsville Filter

Sarjana Muda dalam Biokimia

Wabash College
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Crawfordsville

Pelajar akan memperoleh pengetahuan luas mengenai kimia, biologi, dan biokimia, dan memahami bagaimana bidang ini saling berkaitan.