Filter
Ijazah Sarjana Muda
Itali Rome Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Bioinformatik in Rome Itali

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Bioinformatik secara amnya merujuk kepada mengumpul maklumat biologi untuk dianalisis. Dalam program di kawasan ini, pelajar boleh belajar topik yang termasuk analisis epigenomic, evolusi, biologi struktur dan sistem biologi, bersama-sama dengan kursus dalam komputer dan data analisis.

Itali, secara rasmi Republik Itali, ialah sebuah republik berparlimen kesatuan dalam Kesatuan Eropah, yang terletak di Eropah Selatan. Di utara, ia bersempadan dengan Perancis, Switzerland, Austria, dan Slovenia sepanjang Alps.

Bagi mereka yang berminat untuk belajar di sebuah ibu negara dengan warisan yang kaya, Rome adalah tempat yang betul. Ia mempunyai universiti yang tersendiri seperti Universiti Rom yang menyediakan program ijazah dalam pelbagai bidang seperti sejarah dan Kejuruteraan. Bandar ini aman dan sesuai untuk hidup.

Terbaik Sarjana Muda dalam Bioinformatik in Rome di Itali

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Bioinformatik, Rome

Sapienza University of Rome

Program Sarjana Muda Bioinformatik menyediakan pelajar dengan pengetahuan lanjutan daripada asas molekul dan selular sistem biologi, struktur dan fungsi makromolekul biol ... [+]

Yang Program Sarjana Muda Bioinformatik menyediakan pelajar dengan pengetahuan lanjutan daripada asas molekul dan selular sistem biologi, struktur dan fungsi makromolekul biologi dan proses selular di mana mereka terlibat, alat analitikal dan bioteknologi dan kaedah-kaedah matematik, fizik dan kimia untuk aplikasi bioteknologi; baik pengiraan dan kepakaran bioinformatik, juga untuk organisasi, pembinaan dan akses kepada pangkalan data, khususnya untuk analisis genom, proteomes dan metabolomi; pengetahuan tentang teknik-teknik asas dalam pelbagai bidang bioteknologi bagi industri dan alam sekitar.

Graduan Bioinformatik mesti:

Menguasai platform teknologi khusus dalam bidang gene... [-]
Itali Rome
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu