BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Kortrijk di Belgium 2021

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian.

Belgium, secara rasmi Kerajaan Belgium, adalah sebuah negeri persekutuan di Eropah Barat. Ia adalah ahli pengasas Kesatuan Eropah dan menjadi tuan rumah kepada ibu pejabat EU 's dan juga mereka beberapa pertubuhan antarabangsa utama yang lain seperti NATO.

Salah satu ciri-ciri bandar ini menjadi pusat pendidikan di rantau ini. Pendidikan tinggi disediakan oleh Kortrijik Universiti dan Universiti Katolik Leuven kampus. Walau bagaimanapun, terdapat kolej-kolej lain yang menawarkan kemudahan yang serupa.

Sarjana Muda di Amerika Kortrijk di Belgium

Hasil Filter

Sarjana Muda Pengurusan Antarabangsa

VIVES University College
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan Antarabangsa adalah sarjana muda selepas program sarjana muda. Ia adalah program sepenuh masa selama 12 bulan, yang berlangsung di kampus Ko ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan dan Keusahawanan

VIVES University College
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus

Program Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan direka untuk pelajar-pelajar dari Belgium dan antarabangsa yang ingin memperoleh pengetahuan mendalam tentang domain pengurusan yang ...

Baca lebih lanjut