BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda di Belanda 2019

Belanda menarik orang dari seluruh dunia untuk perniagaan, pelancongan, dan kajian. Ramai pelajar memilih Sarjana Muda di Belanda kerana beberapa sebab, termasuk program-program berkualiti tinggi yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, jumlah pelajar pelbagai budaya, dan tuisyen yang lebih rendah berbanding dengan negara-negara Eropah yang lain. Beberapa Ijazah Sarjana Muda yang popular dalam program Belanda ialah dalam bidang kewangan, kajian alam sekitar, perniagaan, kejuruteraan, dan hubungan antarabangsa, untuk menamakan beberapa.

Ramai pelajar yang memilih ijazah Sarjana Muda Belanda merasa untuk menjadi pengalaman intelektual menyedarkan menyeronokkan. Terdapat banyak untuk menjaga pelajar sibuk pada masa lapang, seperti berbasikal, kafe yang menarik, seni bina yang menakjubkan, muzium yang besar, taman negara, dan banyak lagi. Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana Muda di Belanda juga mendapati bahawa ia adalah mudah untuk melakukan perjalanan ke negara-negara lain, yang membolehkan mereka untuk meneroka begitu banyak di Eropah.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai ijazah Sarjana Muda Belanda dengan membaca melalui program-program di bawah. Mengambil langkah seterusnya ke arah pendidikan anda hari ini!

Hasil Filter

Makanan Antarabangsa Sarjana Muda

HAS University of Applied Sciences
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Belanda 's Hertogenbosch

Makanan Antarabangsa

Sarjana muda pengurusan hospitaliti antarabangsa (Ijazah double)

Wittenborg University of Applied Sciences
Kampus Sepenuh masa 3 - 4 tahun Pendaftaran Terbuka Belanda Apeldoorn Austria Vienna + 2 lagi

Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa program ijazah (IBA) Ijazah Sarjana Muda dengan pengkhususan dalam Pengurusan Hospitaliti, digabungkan dengan BA (Hons) dalam bidang Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa bertujuan untuk pelajar-pelajar yang ingin mengikuti kerjaya pengurusan dalam industri perkhidmatan, dalam organisasi fokus antarabangsa atau perusahaan.

Penyelidikan Ekonometrik dan Penyelidikan Ijazah Antarabangsa

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam
Kampus Sepenuh masa 3 - 4 tahun Sept. 2019 Belanda Rotterdam

Adakah anda mempunyai kepentingan mendalam dalam asal-usul dan perkembangan isu-isu ekonomi? Adakah anda berminat untuk menggunakan teknik matematik dan statistik untuk membantu menjawab soalan ekonomi? Adakah anda ingin dapat membangun dan menggunakan model anda sendiri untuk menentukan dan menerangkan realiti secara sistematik? Adakah anda bermotivasi diri dan ingin belajar dengan pelajar antarabangsa? Sekiranya demikian, Penyelidikan Econometrics dan Operasi Sarjana Antarabangsa dengan matematik, statistik, dan ekonomi di terasnya adalah program untuk anda.

Sarjana Muda dalam Tarian: Akademi Tarian

Fontys University of Applied Sciences
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Belanda Tilburg

Akademi Tarian Fontys membolehkan artis dan pembuat tarian muda mencari suara mereka sendiri dan landskap baru mereka sendiri untuk bergerak.

Sarjana Muda dalam Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa

NHL Stenden University of Applied Sciences
Kampus Sepenuh masa 3 - 4 tahun Permintaan Maklumat Belanda Leeuwarden

Bersiap sedia untuk salah satu bidang yang paling antarabangsa dalam kursus yang mencerminkan dunia sebenar. Orang-orang yang menonjol dengan sikap yang berfikiran perkhidmatan pasti akan berkembang dalam persekitaran yang menarik dan dinamik ini. Hotel Management School NHL Stenden adalah salah satu yang terbesar di Eropah dan ia membolehkan anda bertemu dengan orang dari seluruh dunia.

Sarjana muda dalam fotografi

Willem de Kooning Academy
Kampus Sepenuh masa Permintaan Maklumat Belanda Rotterdam

Anda akan berkembang menjadi pakar imej yang - dalam individu anda dan cara mempersoalkan - menggunakan fotografi sebagai alat untuk menggambarkan dunia dengan cara yang merangsang pemikiran dan visual mencabar.

Sarjana muda dalam bidang kejuruteraan elektrik dan elektronik

HAN University of Applied Sciences
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Belanda Arnhem

Adakah anda ingin menggunakan sains dan teknologi untuk memperbaiki dunia yang kami tinggalkan? Menjadi sebahagian daripada peralihan kepada tenaga lestari? Untuk membuat mesin dan peranti lebih mesra pengguna? Dengan memilih Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik di HAN, anda boleh menjadi sebahagian daripada perubahan yang menarik ini.

Sarjana Muda Teologi

Kings Bible Business College
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Belanda The Hague

Program ini dibina pada program Diploma, menambah kursus yang memindahkan pelajar ke arah yang lebih profesional. Dengan mentoring tempatan yang sesuai, seorang pelajar boleh bersedia untuk kedudukan pendeta bersekutu.

Sarjana Muda dalam Seni Disiplin

Zuyd University of Applied Sciences
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2020 Belanda Maastricht

Apabila dunia berubah, standard masyarakat dan cita-cita berubah sepanjang jalan. Kepelbagaian antara disiplin tidak lagi berlaku di dunia di mana semuanya bertindih, di mana semuanya bersambung. Kreativiti dan pemikiran inovatif menjadi faktor penting yang terdiri daripada inisiatif keusahawanan untuk penyelidikan saintifik. Di sinilah iArts masuk.

Sarjana Muda dalam Sains Alam Sekitar untuk Tenaga dan Teknologi Lestari

Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Belanda Breda

Planet memerlukan pemecah masalah. Program Sains Alam Sekitar untuk Tenaga dan Teknologi Lestari (ESSET) akan mengubah anda menjadi profesional alam sekitar yang bercita-cita tinggi dengan gelar BSc.

Kolej Universiti Maastricht, Program Sarjana Muda Seni dan Sains Liberal

Maastricht University, University College Maastricht (UCM)
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2020 Belanda Maastricht

Adakah anda sangat bermotivasi dan mencari program yang memberi anda kebebasan untuk meneruskan minat anda sendiri? Adakah anda ingin menjadi sebahagian daripada komuniti akademik yang saling berkait rapat yang menggalakkan perbincangan dan perbahasan? Kolej Universiti Maastricht adalah Kolej Kepujian Seni dan Sains Liberal yang menyediakan pendidikan bujang berskala kecil dan individu. Di UCM, anda akan menjadi sebahagian daripada komuniti benar-benar antarabangsa, bekerja dan bersosial dengan pelajar dari lebih 50 negara. Dengan sokongan kakitangan yang komited kami, anda boleh memilih dari lebih daripada 150 kursus yang berbeza dalam Kemanusiaan, Sains Sosial dan Sains untuk membina profil akademik yang membantu anda memenuhi matlamat anda.

Kolej Universiti Bachelor Roosevelt

Utrecht University
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Belanda Middelburg

UCR adalah program Seni dan Sains Liberal. Di UCR, pelajar yang bermotivasi dan ingin tahu membuat program individu mereka sendiri di kampus antarabangsa.

Sarjana Muda Fizik

University of Groningen
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Belanda Groningen

Bagaimana sifat berfungsi dan bagaimana kita boleh menggunakannya? Dengan membuat model dan merumuskan undang-undang semula jadi, kita dapat menerangkan dan meramal dunia semula jadi. Ia membawa kepada penyelidikan percubaan dan aplikasi praktikal. Sarjana Muda Fizik di University of Groningen mengajar anda semua yang anda perlu tahu mengenai fizik dan dunia semula jadi.

Sarjana Muda Kejuruteraan Data dan Kejuruteraan Pengetahuan

Maastricht University, Department of Data Science and Knowledge Engineering
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Belanda Maastricht

Pengetahuan adalah pusat kepada masyarakat moden. Cip pintar membantu syarikat menjejaki barangan dan menguruskan bekalan dan stok. Alat komunikasi baru yang berteknologi tinggi, seperti telefon bimbit, instrumen navigasi dan kamera digital, sangat dipertingkatkan oleh perisian pintar dan bantuan kejuruteraan perubatan dan biologi membantu doktor perubatan tiba dengan cepat pada diagnosis yang tepat. Sebagai pelajar Sains Kejuruteraan Data dan Ilmu Pengetahuan, anda akan mempelajari kaedah untuk mendekati cabaran baru dalam bidang-bidang penting ini. Anda akan menjana pengetahuan baru dengan mengumpulkan dan menempah maklumat berharga menggunakan teknik komputer dan komputer pintar. Pengetahuan yang anda dapat memperoleh boleh pula digunakan untuk membuat keputusan atau menyelesaikan masalah dengan cekap.

Ijazah Sarjana Muda Pengajian Perniagaan

International Business School the Hague
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Belanda The Hague

Ijazah Pengajian Perniagaan adalah gabungan unik pendidikan akademik dalam kajian, pengurusan dan pembangunan perniagaan. Untuk membantu memahami pemahaman teoritis mengenai situasi dunia sebenar, Sarjana Muda Pengajian Perniagaan menggabungkan modul teras dan elektif yang menggabungkan pelbagai kaedah pengajaran dan pembelajaran