BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda in Velp di Belanda 2019

Ijazah sarjana muda dari kolej dan universiti yang diiktiraf boleh menjadi penting loncatan batu ke arah kerjaya yang berjaya.Jenis yang paling umum dari program ijazah adalah ijazah 's sarjana muda, biasanya diberikan selepas empat tahun pengajian yang berjaya

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Velp dianggap sebagai salah satu tempat yang sesuai untuk pelajar antarabangsa. Ia mempunyai peluang pendidikan yang terbaik bersama-sama dengan pelbagai peluang kerjaya yang baik. Beberapa universiti baik Velp adalah Radboud University Nijmegen dan Wageningen UR (tengah Universiti & Penyelidikan).

Sarjana Muda in Velp di Belanda

Hasil Filter

Sarjana Muda Penternakan (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Belanda Velp

Adakah anda ingin belajar tentang tingkah laku haiwan, kesejahteraan, pembiakan, perdagangan, atau berkuda yang digabungkan dengan pengurusan perniagaan, pemasaran dan inovasi? Adakah anda berminat dengan Sarjana Muda dengan pendekatan praktikal? Kajian Penternakan Haiwan (BSc) di Van Hall Larenstein di Belanda.