BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Bahasa di Sweden

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Bahasa adalah satu bidang kajian yang bertujuan untuk mengajar pelajar kemahiran yang diperlukan untuk berfungsi sebagai seorang pekerja yang cemerlang di dunia perniagaan yang semakin global. Walaupun kemahiran ini terutamanya bernilai dalam industri perniagaan, terdapat kerjaya hampir tidak berkesudahan disediakan untuk mereka yang memilih kursus-kursus ini.

Sweden, secara rasmi Kerajaan Sweden, adalah sebuah negara Scandinavia di Eropah Utara. Sweden bersempadan dengan Norway dan Finland, dan disambungkan ke Denmark dengan jambatan-terowong di seluruh ├śresund. Sweden adalah masyarakat pasca industri maju dengan sebuah negara kebajikan yang maju. Taraf pangkat hidup dan kehidupan jangka antara yang tertinggi di dunia.

Sarjana Muda dalam Bahasa di Sweden

1 Hasil dalam Bahasa, Sweden Filter

Program Sarjana Muda bahasa inggeris: bahasa, sastera dan masyarakat

Kristianstad University Sweden
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus

Program ini memberi pelajar meningkat penguasaan Bahasa Inggeris bersama-sama dengan pengetahuan teori tentang bahasa Inggeris.

Baca lebih lanjut