BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Bahasa di Portugal

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Bahasa adalah satu bidang kajian yang bertujuan untuk mengajar pelajar kemahiran yang diperlukan untuk berfungsi sebagai seorang pekerja yang cemerlang di dunia perniagaan yang semakin global. Walaupun kemahiran ini terutamanya bernilai dalam industri perniagaan, terdapat kerjaya hampir tidak berkesudahan disediakan untuk mereka yang memilih kursus-kursus ini.

Portugal adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling hangat. Program universiti yang sangat berpatutan. Malah Portugal mempunyai salah satu kos hidup yang terendah untuk pelajar. Nikmati pantai besar di Algarve atau sayap lama sejarah di ibu kota Lisbon.

Sarjana Muda dalam Bahasa di Portugal

2 Hasil dalam Bahasa, Portugal Filter

Pengajian Portugis

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Portuguese (Portugal)
Kampus

Objektif pendidikan: untuk mempromosikan pemerolehan pengetahuan dalam bidang bahasa, kesusasteraan dan budaya dalam bidang Pengajian Portugis dan Lusophone berdasarkan penget ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda dalam bahasa portugis dan negara-negara berbahasa portuguese

Polytechnic Institute Of Bragança
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus

Program Sarjana Muda dalam Bahasa Portugis dan Portugis Bercakap Negara dirancang untuk pelajar antarabangsa, yang bahasa asli tidak Portugis, dengan pengetahuan yang mendalam ...

Baca lebih lanjut