BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Bahasa di Latvia

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Bahasa kelas dan kursus yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam hampir mana-mana industri dengan mengarahkan mereka dalam bahasa atau bahasa-bahasa pilihan mereka. Kemahiran yang dipelajari melalui bidang pembelajaran ini boleh membantu peserta untuk berkomunikasi di luar dunia profesional juga.

Latvia, secara rasmi Republik Latvia, adalah sebuah negara di rantau Baltik di Eropah Utara. Ia bersempadan di utara dengan Estonia, di selatan oleh Lithuania, ke timur oleh Rusia, dan di sebelah tenggara dengan Belarus. The Latvia adalah kaum Baltic, budaya yang berkaitan dengan Lithuania. Modal adalah Riga yang merupakan rumah kepada Universiti Latvia dengan lebih daripada 23,000 pelajar yang mendaftar.

Sarjana Muda dalam Bahasa di Latvia

2 Hasil dalam Bahasa, Latvia Filter

Sarjana Akademik dalam Pengajian Bahasa dan Budaya Eropah

Liepaja University
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;4 tahun
English
Perancis
Jerman
Russian
Sepanyol
Kampus

Matlamat program ini adalah untuk memberi para pelajar peluang untuk memperoleh pendidikan akademik asas dan Ijazah Sarjana Muda dalam pengajaran bahasa dan budaya bahasa Ingg ...

Baca lebih lanjut

BA dalam Bahasa dan Komunikasi Antara Budaya

Ventspils University of Applied Sciences
BA
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus

Sediakan pakar komunikasi interkultur dengan kemahiran bahasa asing untuk kerja di institusi EU dan organisasi antarabangsa yang lain.

Baca lebih lanjut