BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Bahasa di Belanda

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Bahasa adalah satu bidang kajian yang bertujuan untuk mengajar pelajar kemahiran yang diperlukan untuk berfungsi sebagai seorang pekerja yang cemerlang di dunia perniagaan yang semakin global. Walaupun kemahiran ini terutamanya bernilai dalam industri perniagaan, terdapat kerjaya hampir tidak berkesudahan disediakan untuk mereka yang memilih kursus-kursus ini.

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Sarjana Muda dalam Bahasa di Belanda

2 Hasil dalam Bahasa, Belanda Filter

Sarjana Muda dalam Bahasa dan Budaya Celtic

Utrecht University
BA
Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
3 tahun
English
Kampus

Dewa, pahlawan dan orang-orang kudus; upacara khas, legenda tua dan karya sastra: dalam program Bachelor ini, anda akan mengkaji setiap aspek budaya dan kesusasteraan Celtic d ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Bahasa dan Budaya Bahasa Inggeris

University of Groningen
Ijazah Sarjana Muda
01 Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
3 tahun
01 May 2020
English
Kampus

Pada Sarjana Muda Bahasa dan Budaya Bahasa Inggeris, kami menawarkan pendekatan bersepadu kepada bahasa Inggeris, linguistik, kesusasteraan, dan budaya. Di samping itu, kami m ...

Baca lebih lanjut