$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Bahasa Portugis 2022

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah universiti yang biasanya diselesaikan selepas sekolah menengah atau kolej junior. Memperoleh gelaran sarjana muda membantu pelajar membuat kerja di industri yang mungkin menawarkan pekerjaan bergaji tinggi. Kerja kursus berbeza-beza bergantung kepada program, tetapi pelajar sering boleh menyesuaikan kelas mereka untuk memenuhi keperluan dan minat mereka sendiri.… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah universiti yang biasanya diselesaikan selepas sekolah menengah atau kolej junior. Memperoleh gelaran sarjana muda membantu pelajar membuat kerja di industri yang mungkin menawarkan pekerjaan bergaji tinggi. Kerja kursus berbeza-beza bergantung kepada program, tetapi pelajar sering boleh menyesuaikan kelas mereka untuk memenuhi keperluan dan minat mereka sendiri.

Apakah Sarjana Muda Bahasa Portugis? Ini selalunya merupakan program ijazah yang menekankan kajian bahasa Portugis. Pelajar boleh mengharapkan untuk mengambil kelas bahasa mendalam yang boleh menyediakan mereka untuk menjadi komunikator yang mahir dalam bahasa Portugis. Kemahiran membaca, menulis dan bercakap biasanya ditekankan. Bersama-sama dengan perbendaharaan kata dan tatabahasa pembelajaran, pelajar umumnya akan mengenali budaya dan adat istiadat Brazil dan Portugal dengan mengkaji kesusasteraan, panggung wayang, seni dan politik.

Banyak kemahiran penting boleh diperoleh hasil daripada memperolehi Sarjana Muda dalam Bahasa Portugis. Pelajar boleh mengharapkan untuk bersiap sedia dengan penghargaan budaya dan pemahaman, komunikasi lisan dan bertulis dalam bahasa Portugis, dan keupayaan untuk bekerja secara bebas dan dengan orang lain, yang semuanya boleh membuka peluang pekerjaan baru di rumah atau di luar negara.

Biasanya, ia mengambil masa kira-kira empat tahun untuk menyelesaikan ijazah sarjana muda, tetapi jangka masa mungkin berubah bergantung pada program yang dipilih dan sama ada pelajar memilih untuk belajar sepenuh masa atau sebahagian masa. Kos yang berkaitan dengan melengkapkan ijazah juga akan berubah bergantung pada program yang dipilih. Adalah lebih baik untuk menghubungi sekolah secara individu untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Mereka yang melengkapkan ijazah dalam bahasa Portugis mungkin mempunyai banyak pilihan untuk kerjaya yang berjaya dan berbayar. Mungkin terdapat peluang di sektor swasta dan awam. Judul pekerjaan termasuk pendakwa pendatang, pekerja kesihatan komuniti, penterjemah, penyelidik bahasa, koresponden asing, bantuan kemanusiaan, diplomat, pengurus kes, penterjemah, kurator muzium dan pustakawan. Pelajar boleh menyesuaikan kursus mereka untuk membantu mempersiapkan diri untuk kerjaya yang mereka inginkan.

Program biasanya tersedia di seluruh dunia, dan mudah untuk mencari salah satu yang sesuai dengan keperluan unik anda. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Polytechnic Institute Of Bragança
Bragança, Portugal

Program Sarjana Muda dalam Bahasa Portugis dan Portugis Bercakap Negara dirancang untuk pelajar antarabangsa, yang bahasa asli tidak Portugis, dengan pengetahuan yang mendalam ... +

Program Sarjana Muda dalam Bahasa Portugis dan Portugis Bercakap Negara dirancang untuk pelajar antarabangsa, yang bahasa asli tidak Portugis, dengan pengetahuan yang mendalam tentang struktur Portugis, dengan cara yang mereka fasih menggunakan bahasa ini secara lisan dan dalam bentuk yang bertulis. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
English
Kampus