BACHELORSTUDIES

2 Sarjana Muda dalam Bahasa Itali 2020

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Itali akan memberikan pelajar satu penguasaan yang maju daripada bahasa Itali, dan juga pengetahuan besar sejarah dan budaya Itali. Memegang ijazah dalam bidang ini boleh membantu menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya yang berkaitan, atau bersedia anda untuk kemajuan untuk program sarjana.

Anda mungkin tertanya-tanya, apakah Sarjana Muda Itali? Program ini adalah kira-kira empat tahun dalam panjang dan biasanya akan merangkumi dua tahun kerja kursus pendidikan umum yang meliputi pelbagai subjek. Atas-tahap kursus yang berkaitan dengan dirinya utama merangkumi topik-topik di Itali perbendaharaan kata, tatabahasa, karangan, dan perbualan. Kesusasteraan Itali dan pawagam, dan juga kursus-kursus yang berkaitan dengan budaya dan tamadun negara Itali, juga biasanya sebahagian daripada kurikulum teras. Banyak universiti juga menawarkan kajian pengalaman di luar negeri di Itali.

Pelajar mengikuti pengajian ijazah Sarjana Muda dalam bidang Itali untuk pelbagai sebab.Ia boleh menjadi sangat berguna bagi mereka kerjaya perancangan dalam hubungan antarabangsa, sejarah seni, atau linguistik. Tambahan pula, Itali adalah bahasa keempat paling biasa dituturkan asing di dalam Amerika Syarikat rumah, satu kajian AS Biro Banci 2000. Ia adalah salah satu daripada demokrasi terkaya di dunia, menjadikan ia penting untuk perniagaan antarabangsa.

Terdapat pelbagai faktor yang mempengaruhi kos memperolehi ijazah Sarjana Muda dalam Itali, termasuk tempoh program. Pastikan untuk menyelidik sekolah dengan teliti untuk memastikan ia memenuhi semua keperluan anda sebelum mendaftar di mana-mana program.

Graduan Ijazah Sarjana Muda dalam program Itali boleh menerokai banyak laluan kerjaya yang berbeza. Sesetengah memilih untuk menjadi penterjemah atau jurubahasa, manakala yang lain meneroka jawatan sebagai penganalisis pengurusan atau ejen pelancongan. Masih orang lain memilih untuk melanjutkan pengajian akademik maju dalam bidang ini, menguasai pengetahuan mereka dalam bahasa Itali, sejarah, dan budaya.

Terdapat pilihan antarabangsa dan kelas dalam talian yang ditawarkan untuk Ijazah Sarjana Muda di Itali. Untuk bermula dengan kursus, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

2 Hasil dalam Bahasa Itali Filter

Ijazah dalam Pengajian Itali

Universidad de Salamanca
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
Sepanyol
Itali
Kampus

Dalam tahun akademik 2010-11, kursus pertama Ijazah dalam Pengajian Itali dilaksanakan, yang diajarkan serentak dengan 9 Darjah Fakulti Filologi. Pada tahun 2017 Ijazah ini te ...

Baca lebih lanjut

BA (Hons) dalam bahasa Itali

University of Kent, School of European Culture and Languages
BA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
4&nbsp;-&nbsp;7 tahun
Kampus

Bahasa Itali adalah salah satu jabatan bahasa pertama di Kent dan kami dengan bangga menawarkan kursus pengajian yang memberi anda peluang untuk belajar bahasa Itali dengan st ...

Baca lebih lanjut