BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Bhs Inggeris di Turki

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

BA dalam Bahasa Inggeris adalah program ijazah yang mempunyai kajian mendalam Bahasa Inggeris sebagai bahasa dan bagaimana ia berfungsi, ia pelbagai perubahan dari masa ke masa, dan penggunaannya dalam pelbagai bidang sosial, politik, komersial, dan budaya.

Turki, secara rasmi Republik Turki, adalah sebuah negara benua, yang terletak kebanyakannya di Anatolia di Asia Barat dan di Timur Thrace di Tenggara Eropah. Banyak universiti Turki (awam dan swasta) mengambil bahagian dalam program-program pan-Eropah pertukaran pelajar (Socrates, Erasmus, dan sebagainya). Ada juga yang mempunyai perjanjian dengan universiti bukan Eropah, terlalu.

Sarjana Muda dalam Bhs Inggeris di Turki

2 Hasil dalam Bhs Inggeris, Turki Filter

Sarjana Muda Bahasa dan Sastera Bahasa Inggeris

TED University
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2020
English
Kampus

Tujuan jabatan adalah untuk memberi pelajar pengetahuan, kemahiran, dan kompetensi yang diperlukan untuk menjalankan kajian akademik dan penyelidikan interdisipliner dalam bid ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris dan Kesusasteraan Perbandingan

Koc University - Istanbul Turkey
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
4 tahun
31 Ogo 2020
English
Kampus

Dalam era pertukaran global ini, program ENCL menggalakkan kajian kesusasteraan yang memperluaskan hubungan budaya di kalangan masyarakat dan jambatan disiplin.

Baca lebih lanjut