BACHELORSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sarjana Muda dalam Bhs Inggeris di Hong Kong

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah pos-menengah diberikan selepas selesai 120 kredit. Ia biasanya mengambil masa lapan semester untuk melengkapkan ijazah Sarjana Muda. Walaupun menamatkan kursus sarjana muda, calon perlu mengikuti kursus yang umum dan memilih subjek utama tertentu. Ijazah Sarjana Muda juga boleh dipanggil sarjana muda di negara-negara tertentu.

BA dalam Bahasa Inggeris adalah program ijazah yang mempunyai kajian mendalam Bahasa Inggeris sebagai bahasa dan bagaimana ia berfungsi, ia pelbagai perubahan dari masa ke masa, dan penggunaannya dalam pelbagai bidang sosial, politik, komersial, dan budaya.

Hong Kong, yang ditemui di pantai selatan China, negara ini adalah salah satu daripada dua Kawasan Pentadbiran Khas di Republik China. Pendidikan Hong Kong 's yang lebih tinggi diletakkan dalam struktur England dan juga sistem antarabangsa. Ia diuruskan oleh negara 's Biro Pendidikan.

Sarjana Muda dalam Bhs Inggeris di Hong Kong

1 Hasil dalam Bhs Inggeris, Hong Kong Filter

BA (Kepujian) dalam Pengajian Bahasa dan Sarjana Muda Pendidikan (Kepujian) (Bahasa Inggeris)

The Education University of Hong Kong
Kampus Sepenuh masa 5 tahun Sept. 2019 Hong Kong

Terdapat dua jurusan, iaitu Pengajian Major dan Pengajaran Disiplin Major, dalam program ini. Pengajian Disiplin Major adalah mengenai kajian bahasa. Pendidikan Major memberi tumpuan kepada teori dan amalan pengajaran bahasa Inggeris. Ia akan meliputi kedua-dua sekolah rendah dan menengah sebagai BA (Lang Studi)