BACHELORSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sarjana Muda dalam Bhs Inggeris di Belanda

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

A BA dalam Bahasa Inggeris adalah satu peringkat yang bertujuan untuk mengkaji dan memahami aspek-aspek yang berkaitan dengan media komunikasi dikenali sebagai bahasa. Pelajar akan mempelajari tentang tatabahasa dan semantik, sejarah bahasa Inggeris dan bagaimana ia telah dibentuk dan telah dibentuk oleh masyarakat.

Belanda adalah sebuah negara konstituen Kerajaan Belanda, yang terdiri daripada dua belas wilayah di Utara-Barat Eropah dan tiga pulau di Caribbean. Berbahasa Inggeris pelajar akan tidak mempunyai masalah mencari kursus yang sesuai. Bagi pelajar antarabangsa yang memohon untuk universiti di Belanda, beberapa biasiswa boleh didapati.

Sarjana Muda dalam Bhs Inggeris di Belanda

1 Hasil dalam Bhs Inggeris, Belanda Filter

Sarjana Muda Bahasa dan Budaya Bahasa Inggeris

University of Groningen
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Belanda Groningen

The BA dalam Bahasa dan Budaya Bahasa Inggeris di University of Groningen secara konsisten dinilai sebagai yang terbaik di negara ini. Program ini menumpukan kepada aspek bahasa Inggeris yang berbeza dan pada kesusasteraan yang ditulis dalam bahasa Inggeris: kemahiran bahasa, linguistik, dan kesusasteraan dari Zaman Pertengahan hingga hari ini, dari tempat kelahiran bahasa di England ke Amerika Syarikat dan semua bahagian daripada Komanwel.