BACHELORSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sarjana Muda dalam Bhs Inggeris di Amerika Syarikat

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

BA dalam Bahasa Inggeris adalah program ijazah yang mempunyai kajian mendalam Bahasa Inggeris sebagai bahasa dan bagaimana ia berfungsi, ia pelbagai perubahan dari masa ke masa, dan penggunaannya dalam pelbagai bidang sosial, politik, komersial, dan budaya.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Sarjana Muda dalam Bhs Inggeris di Amerika Syarikat

7 Hasil dalam Bhs Inggeris, Amerika Syarikat Filter

Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris

Hope College
Kampus Sepenuh masa 4 jam Sept. 2019 Amerika Syarikat Holland

Pelajar Inggeris di Harapan menyelam jauh ke dalam kesusasteraan setiap jenis dan belajar bagaimana untuk meningkatkan penulisan mereka dengan tuan-tuan kerajinan. Melalui komposisi, penulisan kreatif dan kelas kesusasteraan, pelajar kami menjadi lebih artistik dalam biasiswa mereka dan lebih berpengetahuan dalam kreativiti mereka.

Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris

University of Redlands
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Redlands

Jabatan Bahasa Inggeris memupuk minat kesusasteraan pelajar melalui peperiksaan teks yang ketat, perbincangan yang mencabar, menulis bertulis dan latihan dalam pendekatan teoritis yang berbeza. Pelajar meneroka karya-karya penting penulis dalam pelbagai genre dari banyak negara dan tempoh masa, serta idea-idea, nilai-nilai kebudayaan dan perdebatan membentangkan sastera, disokong oleh fakulti dengan pelbagai kepentingan interdisipliner ...

Sarjana Muda dalam bahasa Inggeris di Wells

Wells College
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Aurora

Dalam Wells program English popular dan dihormati ', pelajar mengkaji teks untuk kepentingan sejarah dan budaya mereka, ungkapan mereka wawasan seni seorang penulis, dan untuk cara karya sastera berkaitan dengan kita sendiri

Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris

William Carey University
Kampus Sepenuh masa Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Mississippi City Biloxi

Matlamat kursus bahasa Inggeris adalah untuk membantu pelajar belajar menulis dengan ketepatan yang tinggi, keberkesanan, dan kelancaran; untuk memberi penekanan kepada teknik penyelidikan, terutamanya untuk

Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris dengan Penekanan Penekanan

Aquinas College
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Grand Rapids

Bahasa Inggeris utama di Aquinas menyediakan anda untuk kerjaya dan kehidupan anda melalui kajian kesusasteraan dan bahasa. Dalam kesusasteraan bahasa Inggeris kami, anda akan bertemu dengan beberapa penulis terbaik di dunia dan mengikuti trend semasa dalam bidang seperti kajian wanita, literatur minoriti, kesusasteraan dunia dalam bahasa Inggeris, dan kajian filem.

Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris

Ferrum College
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Ferrum

Bahasa Inggeris utama di Ferrum College menyediakan persediaan yang sangat baik untuk kerjaya atau sekolah siswazah dalam beberapa bidang seperti undang-undang, agama, pendidikan, perhubungan awam, pengurusan, dan kewartawanan. Pelajar jurusan Bahasa Inggeris memilih salah satu daripada tiga bidang tumpuan: (1) Penekanan Kesusasteraan, (2) Penekanan Penulisan Kreatif dan Profesional, atau (3) Pensijilan Guru.

Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris

Northwest Missouri State University
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Maryville

Majors bahasa Inggeris cenderung untuk menjadi pembaca atau penulis. Ramai yang kedua-duanya. Melalui kursus dalam kesusasteraan, penulisan, linguistik dan sejarah bahasa Inggeris, pelajar meneroka pelbagai teks dengan matlamat untuk menjadi pembaca, penulis, pemikir, komunikator dan artis yang berpengetahuan dan berpengetahuan.