Filter
Ijazah Sarjana Muda
Amerika Syarikat Mississippi Biloxi Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Bhs Inggeris in Mississippi Amerika Syarikat

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.

A BA dalam Bahasa Inggeris adalah satu peringkat yang bertujuan untuk mengkaji dan memahami aspek-aspek yang berkaitan dengan media komunikasi dikenali sebagai bahasa. Pelajar akan mempelajari tentang tatabahasa dan semantik, sejarah bahasa Inggeris dan bagaimana ia telah dibentuk dan telah dibentuk oleh masyarakat.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Mississippi dinamakan selepas Mississippi sungai yang mengalir di sempadan barat .Along dengan subjek moden kolej-kolej dan universiti-universiti di negeri ini menyediakan program maju dalam seni visual, muzik vokal, teater dan tarian.

Terbaik Sarjana Muda dalam Bhs Inggeris in Mississippi di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Bhs Inggeris, Biloxi

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Mississippi
Biloxi
Jenis pengajian
Secara
William Carey University

Matlamat kursus bahasa Inggeris adalah untuk membantu pelajar belajar menulis dengan ketepatan yang tinggi, keberkesanan, dan kelancaran; untuk memberi penekanan kepada t ... [+]

Matlamat kursus bahasa Inggeris adalah untuk membantu pelajar belajar menulis dengan ketepatan yang tinggi, keberkesanan, dan kelancaran; untuk memberi penekanan kepada teknik penyelidikan, terutamanya untuk calon pelajar siswazah dalam bahasa Inggeris; dan membantu pelajar membangunkan kemampuan untuk membaca kritikal dan menghargai kesusasteraan bahasa Inggeris, Amerika, dan benua yang terbaik.

Keperluan Kurikulum Teras (Bahasa Inggeris)

Kurikulum Teras: Keperluan umum untuk semua darjah dipenuhi dengan mengambil ENG 101, 102, dan sekurang-kurangnya tiga jam (beberapa darjah mungkin memerlukan enam jam) kursus kesusasteraan sophomore dengan awalan ENG. Pelajar baru trimester pertama dan pelajar pemindahan trimester pertama mesti mengambil komposisi bahasa secara berurutan.... [-]

Amerika Syarikat Mississippi City Biloxi
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu