Filter
Ijazah Sarjana Muda
Amerika Syarikat New York Aurora Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Bhs Inggeris di Amerika Aurora Amerika Syarikat

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

BA dalam Bahasa Inggeris adalah program ijazah yang mempunyai kajian mendalam Bahasa Inggeris sebagai bahasa dan bagaimana ia berfungsi, ia pelbagai perubahan dari masa ke masa, dan penggunaannya dalam pelbagai bidang sosial, politik, komersial, dan budaya.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terbaik Sarjana Muda dalam Bhs Inggeris di Amerika Aurora di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Bhs Inggeris, Aurora

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
New York
Aurora
Jenis pengajian
Secara
Wells College

Dalam Wells program English popular dan dihormati ', pelajar mengkaji teks untuk kepentingan sejarah dan budaya mereka, ungkapan mereka wawasan seni seorang penulis, dan ... [+]

Dalam program bahasa Inggeris yang terkenal dan dihormati di Wells , para pelajar menyiasat teks untuk kepentingan sejarah dan kebudayaan mereka, untuk ekspresi mereka tentang visi artistik penulis, dan cara kerja sastera berkaitan dengan kehidupan kita sendiri. Anda dan rakan-rakan anda akan membaca dan membincangkan pelbagai karya, dari drama klasik dan puisi ke puisi yang telah menentukan generasi dan zaman, kepada karya-karya minoriti dan wanita yang sering tidak diketahui tetapi budaya.

Pada masa yang sama, anda akan belajar untuk mengembangkan suara anda sendiri sebagai seorang penulis, menggabungkan gaya yang berbeza untuk membangunkan pemahaman bagaimana menulis dalam pelbagai disiplin dan untuk tujuan yang berbeza. Pelajar dibantu dalam pembangunan kerja mereka dan digalakkan untuk meneruskan peluang penerbitan melalui kumpulan pelajar dan jurnal luar. Kepentingan dan kaitan dengan tulisan yang baik diajarkan di seluruh kurikulum di Wells , mengakibatkan masyarakat yang ekspresif dan tersambung.... [-]

Amerika Syarikat Aurora
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu