Filter
Ijazah Sarjana Muda
China Guangdong Zhuhai Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Bahasa Cina in Zhuhai, Guangdong China

Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah yang dianugerahkan oleh universiti dan kolej. Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda 's, anda mesti melengkapkan kursus-kursus yang perlu boleh bertahan 3-7 tahun bergantung kepada institusi anda pendaftaran.

China kini berusaha untuk menggalakkan pembangunan perguruan tinggi. China 's ekonomi sudah di dunia ' yang kedua terbesar dan masih berkembang. Mengalami budaya dan memahami pertumbuhan pasaran akan meningkatkan kerjaya anda.

Bandar ini adalah destinasi pelancongan utama di China; ini menjadikannya lebih menarik untuk pelajar antarabangsa kerana mereka boleh belajar dan berseronok tidak dapat ditandingi dalam proses. Mereka boleh belajar di sekolah-sekolah seperti Zhuhai Kolej Universiti Jinan, Amerika Kolej Antarabangsa dan lain-lain lagi.

Terbaik Sarjana Muda dalam Bahasa Cina in Zhuhai, Guangdong di China

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Bahasa Cina, Zhuhai

Ijazah
Lokasi
China
Guangdong
Zhuhai
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Sun Yat-Sen University

Program mempunyai dua subprograms - Bahasa Cina dan Cina Perniagaan ... ... [+]

Sarjana Muda Cina (sebagai Bahasa Asing)

Program mempunyai dua subprograms - Bahasa Cina dan Cina Perniagaan.

Pelajar-pelajar di subprogram Bahasa Cina dilatih untuk menjadi kakitangan khusus bahasa Cina, berpengetahuan mengenai China dan cepat menyesuaikan diri kepada keperluan pembangunan antarabangsa yang moden. Pelajar-pelajar di subprogram orang Cina Perniagaan dilatih untuk menjadi orang-orang yang boleh mengamalkan perdagangan komersial yang fasih berbahasa Cina, berpengetahuan tentang China dan dapat menyesuaikan diri dengan keperluan-keperluan perniagaan moden. Kajian Negara

Panjang kajian untuk Program adalah empat tahun, yang boleh dilanjutkan hingga maksimum lapan tahun.... [-]

China Guangzhou Zhuhai
Sept. 2019
Cina
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu