Filter
Ijazah Sarjana Muda
China Yunnan Kunming Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Bahasa Cina in Kunming China

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah pos-menengah diberikan selepas selesai 120 kredit. Ia biasanya mengambil masa lapan semester untuk melengkapkan ijazah Sarjana Muda. Walaupun menamatkan kursus sarjana muda, calon perlu mengikuti kursus yang umum dan memilih subjek utama tertentu. Ijazah Sarjana Muda juga boleh dipanggil sarjana muda di negara-negara tertentu.

China, secara rasmi Rakyat 's Republik China, adalah negara berdaulat yang terletak di Asia Timur. Ia adalah negara di dunia 's paling ramai penduduk, dengan penduduk lebih 1.35 bilion.

Terbaik Sarjana Muda dalam Bahasa Cina in Kunming di China

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Bahasa Cina, Kunming

Ijazah
Lokasi
China
Yunnan
Kunming
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Yunnan University

Ijazah Sarjana Muda ini bertujuan untuk pelajar antarabangsa yang penguasaan bahasa Cina berada di atas tahap asas dan yang mengharapkan untuk meningkatkan bahasa, kesusa ... [+]

Ijazah Sarjana Muda ini bertujuan untuk pelajar antarabangsa yang penguasaan bahasa Cina berada di atas tahap asas dan yang mengharapkan untuk meningkatkan bahasa, kesusasteraan, dan budaya Cina mereka. Graduan utama ini sepatutnya menjadi profesional Cina yang berkualiti tinggi.

Utama memerlukan empat tahun persekolahan. Pelajar boleh diberikan ijazah sarjana muda dan diploma setelah menyelesaikan kursus yang diperlukan dengan kredit yang mencukupi, lulus tesis pertahanan lisan, dan memegang sijil HSK Band 5 atau ke atas.

Keperluan permohonan

Pemohon hendaklah:/>

menjadi 18 atau lebih tua,telah menamatkan pendidikan tinggi senior mereka atau berkelulusan sebagai graduan sekolah menengah kanan,sihat,tidak mempunyai rekod jenayah,sanggup mematuhi undang-undang, peraturan, dan peraturan PRC dan Yunnan University , danmenjadi warganegara bukan Cina dengan pasport yang sah.Masa permohonan dan prosedur... [-]
China Kunming
Permintaan Maklumat
Cina
Sepenuh masa
4 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu