Filter
Ijazah Sarjana Muda
China Yunnan Yunnan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Bahasa Cina di Amerika Yunnan China

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Kementerian turut menjalankan pendidikan di China. Kerajaan sering menyediakan pembiayaan separa untuk pendidikan yang lebih tinggi di universiti-universiti teknikal dan awam. Kerajaan China juga telah membangunkan kurikulum akademik yang membolehkan para pelajar dengan kemahiran vokasional untuk memupuk bakat mereka.

Terbaik Sarjana Muda dalam Bahasa Cina di Amerika Yunnan di China

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Bahasa Cina, Yunnan

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Yunnan University

Ijazah Sarjana Muda ini bertujuan untuk pelajar antarabangsa yang penguasaan bahasa Cina berada di atas tahap asas dan yang mengharapkan untuk meningkatkan bahasa, kesusa ... [+]

Ijazah Sarjana Muda ini bertujuan untuk pelajar antarabangsa yang penguasaan bahasa Cina berada di atas tahap asas dan yang mengharapkan untuk meningkatkan bahasa, kesusasteraan, dan budaya Cina mereka. Graduan utama ini sepatutnya menjadi profesional Cina yang berkualiti tinggi.

Utama memerlukan empat tahun persekolahan. Pelajar boleh diberikan ijazah sarjana muda dan diploma setelah menyelesaikan kursus yang diperlukan dengan kredit yang mencukupi, lulus tesis pertahanan lisan, dan memegang sijil HSK Band 5 atau ke atas.

Keperluan permohonan

Pemohon hendaklah:/>

menjadi 18 atau lebih tua,telah menamatkan pendidikan tinggi senior mereka atau berkelulusan sebagai graduan sekolah menengah kanan,sihat,tidak mempunyai rekod jenayah,sanggup mematuhi undang-undang, peraturan, dan peraturan PRC dan Yunnan University , danmenjadi warganegara bukan Cina dengan pasport yang sah.Masa permohonan dan prosedur... [-]
China Kunming
Permintaan Maklumat
Cina
Sepenuh masa
4 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu