BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda dalam Bahasa Cina in Xi'an China

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Kementerian turut menjalankan pendidikan di China. Kerajaan sering menyediakan pembiayaan separa untuk pendidikan yang lebih tinggi di universiti-universiti teknikal dan awam. Kerajaan China juga telah membangunkan kurikulum akademik yang membolehkan para pelajar dengan kemahiran vokasional untuk memupuk bakat mereka.

Pendidikan di bandar ini menjadi berperingkat antarabangsa. Pelajar dari bahagian-bahagian yang berlainan di dunia telah mendarat ke bandar ini untuk mencari pendidikan tinggi dalam pelbagai institusi profesional yang ada. Ini telah merubah wajah bandar-walaupun, secara positif.

Terbaik Sarjana Muda dalam Bahasa Cina in Xi'an di China

1 Hasil dalam Bahasa Cina, Xi'an Filter

Sarjana Muda dalam bahasa cina dan kesusasteraan

Xi'an Jiaotong University
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 China Xi'an

Bidang utama: Bahasa dan Kesusasteraan Cina, Perniagaan Cina. 1.Kurikulum Kemahiran Bahasa Cina: Sebutan Standard Cina, Reading Cina Intensif, Mendengar Kefahaman Cina, Digunakan bahasa Cina, Membaca Cina