close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda di Amerika Wiener Neustadt di Austria 2021

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.Austria akan mendedahkan pelajar kepada pelbagai negara ini 's "hebat " budaya. Austria merupakan kajian yang sangat baik… Baca lebih lanjut

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Austria akan mendedahkan pelajar kepada pelbagai negara ini 's "hebat " budaya. Austria merupakan kajian yang sangat baik pilihan di luar negara untuk pelajar yang mempunyai kepentingan dalam bahasa Jerman.

Bandar ini mempunyai sejarah pendidikan yang kaya. Sekolah-Fachhoschule Australia terbesar dan perniagaan yang pertama, dan juga pusat-kejuruteraan Universiti Sains Gunaan Wiener Neustadit, terletak di sini.

Sarjana Muda di Amerika Wiener Neustadt di Austria

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Austria
format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Wiener Neustadt, Austria

Business Consultancy International (BCi) adalah program pengajian sains perniagaan yang berkualiti tinggi dan mencabar yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

Business Consultancy International (BCi) adalah program pengajian sains perniagaan yang berkualiti tinggi dan mencabar yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
6 semester
English
Sep 2021
Kampus