$close

Penapis

Lihat Hasil

Sambilan Sarjana Muda di Amerika Krems an der Donau, Austria 2021/2022

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.Jika anda berfikir untuk melanjutkan pelajaran di institusi, di mana kecemerlangan akademik dipatuhi maka Austria menawarkan destin… Baca lebih lanjut

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Jika anda berfikir untuk melanjutkan pelajaran di institusi, di mana kecemerlangan akademik dipatuhi maka Austria menawarkan destinasi terbaik. Institusi-institusi ini adalah berdasarkan penyelidikan itu membolehkan pelajar untuk mendapatkan idea-idea bagaimana menyelesaikan masalah kehidupan sebenar.

Krems adalah sebuah bandar yang indah di Austria. Menjadi yang kelima terbesar, ia telah menjadi tuan rumah kepada beberapa pusat-pusat pendidikan yang ketara seperti Danube Universiti Krems, IMC Fachhochschule Krems dan banyak institut teknikal yang lain.

Sambilan Sarjana Muda di Amerika Krems an der Donau di Austria

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Austria
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Austria

Program ijazah Sarjana Pengurusan dan Pelancongan membangun kepakaran pentadbiran perniagaan yang komprehensif untuk industri pelancongan.

Program ijazah Sarjana Pengurusan dan Pelancongan membangun kepakaran pentadbiran perniagaan yang komprehensif untuk industri pelancongan. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
Separuh masa
6 semester
English
01 Sep 2022
15 Apr 2022
Kampus