BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda di Australia 2019

Ramai pelajar dari seluruh dunia memilih Australia sebagai destinasi mereka untuk pendidikan tinggi. Australia memegang pendidikan dalam hal tinggi dan universiti mencapai kecemerlangan dalam bidang akademik. Ijazah Sarjana Muda dalam program Australia, ada benar-benar satu pengalaman antarabangsa sebagai pelajar perjalanan dari seluruh dunia, meningkatkan pengalaman pembelajaran dan membenarkan pelajar untuk berkembang secara peribadi. Selain dari sebab-sebab untuk memilih Sarjana Muda di Australia, negara ini mempunyai sesuatu untuk menawarkan setiap pelajar, termasuk bandar dinamik, landskap yang indah, dan sukakan cabaran aktiviti darat dan di laut.

Ramai pelajar yang telah memilih satu Sarjana Muda Australia mempunyai manfaat untuk dapat bekerja di seluruh dunia, kerana kebanyakan universiti dikaitkan dengan institusi di negara-negara lain.Pelajar Sarjana Muda dalam program Australia bukan sahaja akan mempelajari keperluan dalam bidang yang mereka pilih, tetapi mereka juga akan mendapat kemahiran yang diperlukan untuk berfikir secara kritikal, kreatif, dan secara bebas.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program-program untuk Ijazah Sarjana Muda Australia, melayari pilihan di bawah atau menyempitkan carian anda menggunakan kotak-kotak di atas. Mengambil langkah seterusnya hari ini!

Hasil Filter

Sarjana Muda Perniagaan Agribisnis

Leaders Institute
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Januari 2020 Australia Brisbane City

Australia adalah peneraju dunia dalam bidang pertanian dan pengeluaran makanan lestari. Di peringkat global, terdapat kekurangan tenaga profesional agribisnis. Sarjana Muda Agrobik Leaders Institute adalah diletakkan untuk menyediakan graduan untuk pasaran sedia ada ini secara nasional dan antarabangsa.

Sarjana Muda Muzik (Persembahan)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Januari 2020 Australia Surry Hills + 1 lagi

Sarjana Muda Muzik (Persembahan) AMPA secara konsisten menghasilkan penghibur dan komposer profesional yang bersedia menghadapi cabaran kerjaya dalam muzik yang akan membuang mereka.

Sarjana Muda Kejuruteraan (Kepujian)

Queensland University of Technology
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Feb. 2020 Australia Brisbane

Menjadikan kursus anda dengan minat anda dengan pilihan lapan bidang kejuruteraan. Mengalami pengalaman berkualiti dengan jurutera yang disahkan menerusi program pembelajaran bersepadu kami.

Sarjana Muda Sistem Maklumat Perniagaan

University of Wollongong
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Mac 2020 Australia Wollongong Liverpool + 2 lagi

Kursus ini direka khusus untuk menyediakan anda kerjaya sebagai penganalisis sistem atau pakar sistem maklumat. Selain memiliki keupayaan bekerja dalam persekitaran perniagaan, para siswazah boleh bekerja untuk organisasi kerajaan atau bukan keuntungan.

Sarjana muda perakaunan

La Trobe University
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Australia Melbourne

Diiktiraf oleh CPA Australia, Akauntan Bertauliah Australia dan New Zealand (CAANZ) dan badan-badan antarabangsa, ia membina kemahiran perniagaan anda bersama-sama dengan kesedaran etika, hak asasi manusia, kemampanan dan isu-isu dasar awam.

Sarjana Muda Perdagangan

The University of Western Australia
Kampus Januari 2020 Australia Crawley

Pengalaman dunia nyata adalah di tengah-tengah Sarjana Muda Perdagangan. Ijazah ini mengembangkan kemahiran analisis, komunikasi dan pemecahan masalah anda, memberikan anda perspektif global mengenai perniagaan dan menyediakan anda untuk meneruskan kerjaya dalam sektor perniagaan, kerajaan atau bukan keuntungan. Belajar dari akademik terkemuka, membangunkan rangkaian industri peringkat tinggi dan lepasan dengan ijazah yang boleh membawa anda di mana sahaja di dunia.

Sarjana Muda Perdagangan (Perhubungan Awam)

University of Wollongong Faculty of Business
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Januari 2020 Australia North Wollongong Sydney + 2 lagi

Hubungan awam (PR) adalah mengenai menguruskan maklumat antara ruang persendirian dan awam antara organisasi dan pihak berkepentingan, individu dan orang awam, atau gabungannya.

Sarjana Muda Perniagaan Gunaan (Pemasaran utama)

La Trobe –Didasko
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Januari 2020 Australia Melbourne + 1 lagi

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Gunaan (Pemasaran utama) La Trobe University akan menyediakan anda asas kemahiran perniagaan dan pemasaran utama. Kemahiran dan pengetahuan yang ada dalam kelayakan ini sangat wajar dalam pelbagai peranan dalam dunia perniagaan.

Sarjana Muda Teknologi Maklumat

University of South Australia
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Feb. 2020 Australia Adelaide + 2 lagi

Sarjana Teknologi Maklumat adalah batu loncatan anda untuk kerjaya dalam pengkomputeran, pembangunan perisian, dan industri perkhidmatan maklumat.

Sarjana Muda Komunikasi

University of South Australia Online
Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Sept. 2019 Australia Adelaide + 1 lagi

Ijazah ini akan membekalkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran untuk mencipta dan menyampaikan strategi komunikasi yang berkesan merentasi pelbagai platform media tradisional dan muncul. Bersama dengan bakat anda untuk menulis, anda akan belajar untuk membina strategi media sosial yang berkesan, menguruskan reputasi dalam krisis, serta menilai dan meningkatkan amalan komunikasi. Anda akan dapat dengan cepat menggunakan kemahiran anda sebelum anda lulus dan akan keluar sebagai seorang profesional komunikasi yang bijak bersedia untuk membina kerjaya anda dalam industri pantas dan dinamik ini.

Sarjana Muda Kejuruteraan (Kejuruteraan Awam dan Infrastruktur) (Kepujian)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 - 8 tahun Permintaan Maklumat Australia Melbourne + 1 lagi

Kerjaya anda dalam kejuruteraan awam Kejuruteraan awam dan infrastruktur merancang, merekabentuk, membina, mengawasi, mengurus dan menyelenggara infrastruktur penting komuniti moden kami.

Sarjana Muda Muzik

Melbourne Polytechnic
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Australia Melbourne

Sebagai pemuzik, anda perlu menyesuaikan diri dengan trend semasa dan anda boleh belajar bagaimana untuk melakukan ini dalam Sarjana Muda Muzik di Melbourne Polytechnic . Membangunkan kemahiran dan kesedaran anda terhadap spektrum muzik global.

Sarjana muda reka bentuk media dalam reka bentuk gerakan

Media Design School
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Januari 2020 New Zealand Auckland Australia Adelaide Amerika Syarikat San Diego Itali Milan Thailand Bangkok + 8 lagi

Membuat teks, ilustrasi dan imej bergerak dalam video muzik, iklan televisyen dan filem ialah kepakaran yang Motion Graphics Designer.

Bachelor of Applied Social Science (Community Services)

Torrens University Australia
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Permintaan Maklumat Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 9 lagi

Sarjana Muda permainan dan dunia maya

Academy of Interactive Entertainment
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Januari 2020 Australia Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Amerika Syarikat Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth + 11 lagi

Bacelor Permainan dan Dunia Maya (Pengaturcaraan) adalah Ijazah tiga tahun dihantar dengan kerjasama Canberra Institute of Technology (CIT). Ijazah adalah bertujuan untuk melahirkan graduan untuk simulasi, dunia maya dan permainan industri dan menyediakan permainan pengaturcara profesional dengan kemahiran dan pengetahuan ijazah sains komputer konteks oleh aplikasi permainan, ditambah kemahiran teras dalam pengaturcaraan dan reka bentuk.