BACHELORSTUDIES.COM.MY

98 Terbaik Sambilan Sarjana Muda di Australia

Ijazah sarjana muda dari kolej dan universiti yang diiktiraf boleh menjadi penting loncatan batu ke arah kerjaya yang berjaya.Jenis yang paling umum dari program ijazah adalah ijazah 's sarjana muda, biasanya diberikan selepas empat tahun pengajian yang berjaya

Australia mempunyai pendidikan yang lebih tinggi subsidi untuk pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda. Mereka juga memberikan pinjaman dan geran untuk pelajar pasca siswazah. Pengajian tinggi bermula di peringkat ijazah sarjana muda untuk ijazah kedoktoran yang ditawarkan dalam mana-mana bidang pengajian.

Sambilan Sarjana Muda di Australia

Hasil Filter

Sarjana Muda Tarian

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Januari 2020 Australia Surry Hills + 1 lagi

Sarjana Muda Kursus Tarian mempunyai tumpuan yang kuat dan komitmen untuk kecemerlangan dalam amalan tarian. Matlamatnya adalah untuk membangunkan artis-artis tarian yang sangat mahir, berdisiplin, berpengetahuan, dan serba boleh, dalam suasana yang menyokong dan menggalakkan mereka, ketika mereka berusaha mencapai kecemerlangan teknikal, kreatif, dan ilmiah.

Ijazah Sarjana Muda Pendidikan - Tahun-tahun Awal

University of Wollongong
Kampus Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Mac 2020 Australia Wollongong + 2 lagi

Untuk tempoh empat tahun ini, pelajar Tahun Awal akan terlibat dalam bimbingan profesional yang berterusan menerusi program Rakan Amali dalam Praktik (PPP). Ini akan memberi anda pengalaman sektor yang tidak ternilai dan sambungan profesional yang akan meningkatkan Pathways dan peluang pekerjaan anda. Seluruh pelajar menghabiskan 16 minggu mengajar di Pusat Pendidikan dan Penjagaan Anak Awal Kanak-kanak dan dua minggu di sektor Komuniti dan Keluarga, yang melengkapi pengalaman mentor dalam program Rakan Praktik dalam Praktik. Semasa pengajian anda, anda akan mempunyai peluang untuk pengalaman profesional luar bandar dan antarabangsa, untuk belajar di luar negara dengan pertukaran antarabangsa UOW dan belajar rakan-rakan di luar negara, dan menyertai program perendaman kebudayaan antarabangsa.

Sarjana Muda Perdagangan (Pengurusan Rantaian Pembekalan)

University of Wollongong Faculty of Business
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Januari 2020 Australia North Wollongong Sydney + 2 lagi

Pengurusan rantaian bekalan adalah berkaitan dengan seluruh kitaran hayat produk atau perkhidmatan, dari sebelum ia dibuat, bagaimana ia dilupuskan, dan bagaimana ia bergerak di antara setiap peringkat.

Sarjana Muda Teknologi Awan Gunaan

La Trobe –Didasko
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Januari 2020 Australia Melbourne + 1 lagi

Universiti La Trobe Sarjana Muda Teknologi Awan Gunaan telah dibina khas untuk sektor pengkomputeran awan dalam kerjasama unik dengan gergasi global Amazon. Sektor awan kini sedang menikmati pertumbuhan pesat, tetapi kekurangan kemahiran kritikal memikat. Ijazah ini menggabungkan 6 pensijilan industri yang sangat dihormati (4 diantaranya adalah Perkhidmatan Web Amazon) dan ijazah itu direka dengan objektif khusus untuk menyediakan penyelesaian pekerjaan.

Sarjana Muda Teknologi Maklumat

University of South Australia
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Feb. 2020 Australia Adelaide + 2 lagi

Sarjana Teknologi Maklumat adalah batu loncatan anda untuk kerjaya dalam pengkomputeran, pembangunan perisian, dan industri perkhidmatan maklumat.

Sarjana Muda Media Digital

University of South Australia Online
Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Sept. 2019 Australia Adelaide + 1 lagi

Ijazah media digital University of South Australia Online adalah buku asas kepada pelbagai kemahiran praktikal dan teknikal yang diberikan oleh majikan kepada mereka yang mereka perlukan. Anda akan belajar dalam persekitaran yang kreatif yang mengintegrasikan teknologi terkini dan amalan kreatif, menggunakan perisian Adobe Creative Cloud terbaru yang anda akan mendapat akses secara percuma. Pada akhir ijazah anda, anda akan keluar sebagai pencerita visual yang cemerlang dengan asas yang luas dalam kemahiran reka bentuk yang penting termasuk pengeluaran video dan dokumentari, animasi dan kesan visual, kemanusiaan digital dan reka bentuk grafik.

Sarjana Muda Kejuruteraan (Kejuruteraan Awam dan Infrastruktur) (Kepujian)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 - 8 tahun Permintaan Maklumat Australia Melbourne + 1 lagi

Kerjaya anda dalam kejuruteraan awam Kejuruteraan awam dan infrastruktur merancang, merekabentuk, membina, mengawasi, mengurus dan menyelenggara infrastruktur penting komuniti moden kami.

Sarjana Muda Pertanian dan Teknologi

Melbourne Polytechnic
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Australia Melbourne + 1 lagi

Menggabungkan minat anda dalam Pertanian dan Teknologi dan berada di barisan hadapan industri dengan gelar sarjana Pertanian dan Teknologi Melbourne Polytechnic , ditawarkan dengan kerjasama La Trobe University.

Bachelor of Communication Design

Torrens University Australia
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 8 lagi

Sarjana Muda Kejuruteraan (Kepujian)

Western Sydney University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 - 8 tahun Januari 2020 Australia Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith + 7 lagi

Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan (Kepujian) adalah program ijazah empat tahun dengan struktur tahun pertama bersama. Program ini telah direka untuk memenuhi Engineers Australia keperluan akreditasi profesional - Kompetensi Tahap 1 Jurutera Profesional dan Rangka Kerja Kualiti Australia (AQF) Level 8.

Sarjana Muda perniagaan dalam pemasaran

Avondale College of Higher Education
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Australia Cooranbong Wahroonga + 2 lagi

program pemasaran Avondale ini akan membolehkan anda untuk memahami dan menggunakan pelbagai alat dan rangka kerja yang digunakan untuk membangunkan strategi pengiklanan yang berkesan.

Sarjana Muda pengajian perniagaan

Charles Sturt University
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Januari 2020 Australia Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 8 lagi

Ijazah Sarjana Muda kami Pengajian Perniagaan adalah 'ijazah designer', memberikan anda fleksibiliti untuk belajar pelbagai mata pelajaran, termasuk kemanusiaan dan sains, di samping subjek perniagaan anda untuk memberikan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlu di tempat kerja anda atau kerjaya masa depan .

Sarjana Muda permainan dan dunia maya

Academy of Interactive Entertainment
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Januari 2020 Australia Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Amerika Syarikat Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth + 11 lagi

Bacelor Permainan dan Dunia Maya (Pengaturcaraan) adalah Ijazah tiga tahun dihantar dengan kerjasama Canberra Institute of Technology (CIT). Ijazah adalah bertujuan untuk melahirkan graduan untuk simulasi, dunia maya dan permainan industri dan menyediakan permainan pengaturcara profesional dengan kemahiran dan pengetahuan ijazah sains komputer konteks oleh aplikasi permainan, ditambah kemahiran teras dalam pengaturcaraan dan reka bentuk.

Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Perniagaan Antarabangsa)

University of Southern Queensland (USQ)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Australia Toowoomba Australia Online + 3 lagi

Firma yang menjalankan perniagaan dalam persekitaran kerja semakin global memerlukan pekerja yang memahami bagaimana menangani cabaran yang dihadapi mereka. Dengan Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Perniagaan Antarabangsa) USQ, anda akan menyediakan anda dengan peranan yang unik dengan gabungan kursus perniagaan dan hubungan antarabangsa bersama dengan peluang untuk belajar bahasa (Indonesia, Mandarin atau Jerman) sebagai major kedua, atau memilih dari pelbagai bidang perniagaan dan perdagangan yang berkaitan.

Sarjana Muda Kejuruteraan (Kepujian)

Flinders University
Kampus Sambilan 4 tahun Januari 2020 Australia Adelaide

Kemasukan fleksibel Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan (Kepujian) membolehkan anda memulakan ijazah kejuruteraan pertama tahun tanpa membuat keputusan mengenai pengkhususan kejuruteraan yang anda ingin laksanakan.