BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik 14 Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication 2019

Komunikasi audiovisual adalah mana-mana saluran untuk menghantar dan menerima mesej melalui apa yang boleh mendengar atau melihat. Saluran ini adalah sangat biasa dan membentuk bentuk yang terbesar komunikasi dalam semua aspek kehidupan. Komunikasi audiovisual akan sentiasa membantu mereka yang mempunyai kapasiti miskin untuk membaca atau menulis sebagai satu cara komunikasi. Ia adalah mudah untuk memahami dan mengingati apa yang anda pernah mendengar, melihat atau kedua-duanya. BSc Audiovisual Komunikasi adalah program ijazah moden bertujuan teknologi latihan dalam menyampaikan maklumat melalui alat bantuan visual dan juga saluran audio. Program ijazah direka untuk melengkapkan pelajar dengan aspek-aspek teori apa-apa bentuk komunikasi
dengan tumpuan berminat permohonan praktikal audiovisual bermakna komunikasi.

BSc Audiovisual Komunikasi kini boleh didapati dalam teknologi dan pelbagai universiti berorientasikan penyelidikan di seluruh dunia.Dalam dunia moden komunikasi, cabaran adalah luas dengan kemahiran teknikal dipercayai diperlukan untuk mengendalikan isu-isu yang secukupnya. Sentiasa ada beberapa keperluan untuk merangka penyelesaian yang berkualiti kepada dunia sistem komunikasi audiovisual untuk berkomunikasi dengan berkesan. Ini adalah komunikasi yang membolehkan penonton untuk mendengar dan melihat apa yang disampaikan. Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Audiovisual Komunikasi adalah apa yang media profesional dan pakar kewartawanan mendapatkan. Kursus ini menyediakan anda untuk kerjaya masa depan dalam industri komunikasi, persembahan dan filem antara kawasan pasar lain kerja. Program ini kini boleh didapati untuk sesiapa sahaja untuk memohon di mana-mana universiti di mana BSc Audiovisual Komunikasi ditawarkan
di seluruh dunia.

14 Hasil dalam Audiovisual Communication Filter

Ijazah dalam Komunikasi Audiovisual

Universidad Francisco De Vitoria
Kampus Sepenuh masa 4 years Sept. 2019 Sepanyol Pozuelo de Alarcón

Selamat datang ke permulaan kisah anda sendiri. Mula menulis skrip untuk masa depan anda dan bayangkan bagaimana filem ini akan berkembang, yang merupakan kehidupan anda. Anda mempunyai keputusan penting di hadapan. Sebelum mengambilnya, temukan bagaimana kita melatih komunikator. Ijazah ini direka untuk melatih para profesional dalam industri audiovisual dan multimedia yang mampu menghasilkan pelbagai jenis format fiksyen. Seorang profesional dengan latar belakang teoretikal pepejal dan yang telah menguasai alat dan teknik komunikasi, serta organisasi perniagaan dan produktif sektor itu.

Ijazah dalam Audiovisual dan Multimedia (DAM)

Escuela Universitaria ERAM
Kampus Sepenuh masa 4 years Sept. 2019 Sepanyol Salt

Gelaran rasmi Gelar dalam Audiovisual dan Multimedia (DAM) University of Girona mempunyai objektif untuk membentuk profesional dengan profil polyvalent, yang dituntut oleh segmen strategik tertentu industri audiovisual dalam masa tuntutan baru. Profesional ini adalah perancang multimedia, pengeluar audiovisual dan pengarah projek audiovisual dan multimedia.

Ijazah Double dalam Kejuruteraan Sistem Audiovisual dan Kejuruteraan Multimedia

laSalle Barcelona
Kampus Sepenuh masa 5 years Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Reka bentuk dua gelaran ini membolehkan pelajar mengambil dua darjah pelengkap dan, dengan itu, menyediakan pelajar dengan pendekatan global dan interdisipliner yang membuka banyak peluang profesional: setiap gred yang diambil dan profil khas yang mempunyai pengetahuan bercampur-campur dari kedua-dua bidang tersebut.

Ijazah dalam Kejuruteraan Sistem Audiovisual

laSalle Barcelona
Kampus Sepenuh masa 4 years Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Ijazah dalam Kejuruteraan Sistem Audiovisual menyediakan asas pengetahuan yang kukuh yang akan membolehkan anda untuk mengambil bahagian dan memimpin projek yang berkaitan dengan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT). Kajian ini menggabungkan pengetahuan ilmiah dan teknikal, supaya pelajar dapat berinovasi dan membangunkan penyelesaian teknologi baru, dengan mempelajari kemahiran pengurusan, komunikasi, kemahiran kepimpinan, kerja kumpulan dan inovasi serta penciptaan perniagaan.

Sarjana muda reka bentuk pakar dalam reka bentuk audio visual

Inscape Education Group
Kampus Sepenuh masa 3 years Feb. 2020 Afrika Selatan Cape Town Durban Midrand Pretoria + 3 lagi

Audio pelajar Design Visual menggabungkan mesej visual berkuasa melalui pengadunan konseptual dan teknikal reka bentuk bunyi dan gerakan. Topik yang akan dibincangkan sepanjang kursus termasuk: pengeluaran multimedia Digital; reka bentuk gerakan dan bercerita; narratology; videografi kreatif, korporat dan komersial; muzik dan teori asas akustik; bunyi reka bentuk dan penyuntingan audio; muzik dan gerakan dalam masyarakat dan ...

Komunikasi grafik dan visual

Quasar Design University in Rome
Kampus Sepenuh masa Sambilan November 2019 Itali Rome

Kursus ofGraphic dan Communicationis Visual bertujuan melatih pereka yang mengkhusus dalam: grafik pengiklanan, reka bentuk grafik, mengiklankan, arah seni dan penulisan iklan, pembungkusan, pengiklanan, reka bentuk web, penerbitan, logo dan identiti jenama, Pemasaran .

Sarjana muda dalam bidang komunikasi visual

Edna Manley College of the Visual and Performing Arts
Kampus Sepenuh masa 4 years Sept. 2019 Jamaika Kingston

Komunikasi Visual menyediakan program reka bentuk yang menggalakkan pembangunan kreativiti, serta kemahiran teknologi, dan intelektual bagi membolehkan pelajar menjadi pereka dan berwawasan masa depan.

Ijazah dalam Komunikasi Audiovisual

Universidade da Coruña
Kampus Sepenuh masa 4 years Sept. 2019 Sepanyol A Coruña

Ijazah dalam Komunikasi Audiovisual menyediakan pendidikan universiti dalam bidang pengetahuan ilmiah dan akademik dan bidang amalan profesional yang disatukan dan diperluaskan secara meluas.

Ijazah dalam Sains Komunikasi

ESCO Escuela Superior de Comunicación y Marketing de Granada
Kampus Sepenuh masa 4 years Oktober 2019 Sepanyol Granada

Tahu Ijazah Universiti kami. Menjadi pakar komunikasi (Kewartawanan, Pengiklanan dan Perhubungan Awam, Komunikasi Audiovisual). Di tapak

Sarjana Muda Seni Halus dalam Perubahan Komunikasi Visual

Linnaeus University
Kampus Sepenuh masa 3 years Sept. 2019 Sweden Kalmar

Adakah anda mahu menggunakan komunikasi visual untuk membuat perbezaan di dunia? Kemudian ini adalah tahap yang sesuai untuk anda. Program ini menggabungkan kreativiti dan reka bentuk grafik dengan pengetahuan tentang kemampanan untuk menyediakan anda profesion sebagai pereka visual / pereka grafik dengan pengkhususan dalam grafik maklumat.

Komunikasi Audiovisual

Universidad CEU - Cardenal Herrera
Kampus Sepenuh masa 4 years Sept. 2019 Sepanyol Valencia

Dan lebih daripada 30 tahun ripped pengajian dalam bidang komunikasi di Universiti CEU . Kami disokong oleh dekad membentuk perhubungan yang komited untuk profesion mereka.

BA (Hons) dalam Komunikasi Visual

Arts University Bournemouth
Kampus Sepenuh masa 3 years Sept. 2019 United Kingdom Bournemouth

Komunikasi Visual adalah disiplin yang luas, merangkumi reka bentuk grafik, penjanaan imej, tipografi dan reka bentuk berasaskan skrin. Sepanjang kursus ini, pengetahuan industri anda akan diperkuatkan menerusi penyelidikan bebas, serta penyertaan kolaboratif dan individu dalam selebaran persaingan 'hidup' dan berprestij yang ditetapkan oleh orang-orang seperti D

Sarjana muda dalam reka bentuk audiovisual

Willem de Kooning Academy
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Belanda Rotterdam

media Audiovisual memainkan peranan utama dalam penyediaan maklumat, pendidikan dan hiburan. Dalam jabatan kami, anda akan belajar untuk membangunkan imej dan bunyi. Anda akan belajar tentang teknik bunyi dan kamera, teknik perisian, kaedah pengeluaran dan pembangunan konsep.

Juruteknik Audiovisual Sarjana Muda

L’IDEM Perpignan
Kampus Sepenuh masa 3 years Sept. 2019 Perancis Perpignan

Imej dan bunyi menempati tempat yang menonjol dalam persekitaran kita melalui media (televisyen, radio, web), pawagam, pengiklanan dan hiburan. Sebagai tambahan kepada pengertian bercerita, anda akan mempunyai ruang yang baik, bunyi, visual dan pemahaman yang baik mengenai peristiwa-peristiwa yang sentiasa menjadi peminat teknologi yang sentiasa berubah. Perdagangan ini akan menjadikan anda sebagai hulu aliran maklumat sebagai pengeluaran pasca.