BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication di Amerika Bournemouth United Kingdom

Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah yang dianugerahkan oleh universiti dan kolej. Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda 's, anda mesti melengkapkan kursus-kursus yang perlu boleh bertahan 3-7 tahun bergantung kepada institusi anda pendaftaran.

A Sarjana Muda Sains dalam Audiovisual Komunikasi adalah berkenaan dengan penggunaan komunikasi media dan pemahaman teori dan praktikal. Pelajar akan mempelajari tentang audio, kewartawanan, laman web dan video. Ijazah ini membuka kerjaya dalam perundingan, video dan audio pengeluaran, filem video, dokumentari dan pengiklanan.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Bournemouth adalah sebuah bandar resort pantai di Dorset, cukup besar untuk standard Bahasa Inggeris. Terdapat dua universiti - satu adalah Bournemouth University, yang sebelum ini dikenali sebagai Politeknik Bournemouth dan yang lain adalah Seni Universiti Bournemouth. Terdapat juga banyak sekolah bahasa Inggeris untuk warga asing dan hanya kolej kiropraktik di England.

Terbaik Sarjana Muda dalam Audiovisual Communication di Amerika Bournemouth di UK

1 Hasil dalam Audiovisual Communication, Bournemouth Filter

BA (Hons) dalam Komunikasi Visual

Arts University Bournemouth
Kampus Sepenuh masa 3 years Sept. 2019 United Kingdom Bournemouth

Komunikasi Visual adalah disiplin yang luas, merangkumi reka bentuk grafik, penjanaan imej, tipografi dan reka bentuk berasaskan skrin. Sepanjang kursus ini, pengetahuan industri anda akan diperkuatkan menerusi penyelidikan bebas, serta penyertaan kolaboratif dan individu dalam selebaran persaingan 'hidup' dan berprestij yang ditetapkan oleh orang-orang seperti D